Vakantie Italië dag 4 t/m 7

IMG_3506

Dit is mijn tweede verslag van mijn vakantie in Italië. Deze dagen hebben we onder andere het balkon van Italië bezocht, Porlezza zelf bezocht en heel veel gezwommen en in de zon gelegen!

IMG_3503

IMG_3512

IMG_3519

IMG_3525

Dag 4

Gisteravond hadden we even opgezocht waar we heen wilden en ’s ochtends gingen we naar het balcone d’italia. Het was 30 minuten rijden, maar de laatste 10/15 minuten moest je heel erg omhoog en ook nog zonder vangrail. We kwamen eerst bij een parkeerplaats waar we dachten dat het al was, maar het was nog een klein stukje verder. Er was echt een prachtig uitzicht over het meer van lugano, lugano zelf en ook het piano meer kon je zien. Je kon nog een stukje naar boven lopen en dan was er een soort klein kerkje. Er was ook een frans oud stelletje en die man ging ons roepen, want er liep een geitje beneden! We hebben daar nog even een broodje gegeten en toen zijn we weer terug naar de camping gegaan. Op de weg terug schoot er nog een hert voorbij onze auto! De rest van de middag hebben we weer gezwommen. De zon staat hier links, dus mijn linkerkant is nu veel bruiner dan de andere, oeps…

IMG_3538

IMG_3545

IMG_3546

IMG_3549

IMG_3553

IMG_3554

IMG_3557

Dag 5

Vandaag zijn we alleen even naar Porlezza geweest, wat best een leuk stadje is! Heel klein, maar wel een paar leuke winkelstraatjes. Er is een bibliotheek, waar een klein parkje aan vast zat. Ook kwamen we langs een klein mooi kerkje, ik wist niet of je er foto’s mocht maken, maar mijn vader heeft er stiekem één gemaakt. Daarna hebben we weer even boodschapjes gedaan en hebben we de rest van de dag bij het meer gezeten. We hadden een luchtbed gekocht, dus ik heb zowat heel de middag in het water gelegen. Er kwam een man langs die een surfschool had iets verderop. Hij stond op zo’n paddleboard en vroeg of we het wilde proberen. Mijn vader heeft het geprobeerd en dat ging heel goed! Die man was half Nederlands en half Zwitsers. Later kwam hij ook nog aan gesurft met een windsurfboard.

Dag 6

Vandaag zijn we heel de dag op de camping geweest. Na het ontbijt voelde ik me even niet zo lekker, toen heb ik even geslapen. Rond 1 uur gingen we weer naar het meertje.

IMG_3581

IMG_3582

Dag 7

Ook zondag hebben we niet zo veel gedaan, alleen heel de dag bij het meertje en ’s avonds even met Bono wandelen. Even verderop in onze straat staat een man (hij lijkt een beetje op Luigi van super mario) en hij kwam opeens langs met een hele gave auto en bij het meer zag mijn vader nog een klein slangetje. Er lopen hier ook best veel kleine salamanders rond! Vanavond en vannacht heeft het heel veel geregend en geonweerd.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *