Valentijnscadeau voor hem

Valentijnscadeau voor hem

Volgende maand is het alweer Valentijnsdag en om je alle stress te besparen wat je hem moet geven heb ik vandaag een paar tips voor je! Ik vind zelf al die kleffe roze cadeaus helemaal niets en al helemaal niet om aan je vriend te geven. Ik vind vooral grappige of mannelijke cadeaus leuk om te geven en radbag heeft precies dat! Dus ben je opzoek naar een valentijnscadeau voor hem? Lees dan snel verder!

Valentijnscadeau voor hem

Wereldkaart om te krassen

Als je vriend van reizen houdt, is dit echt het perfecte cadeau! Hoe leuk is het wel niet als hij weer ergens geweest is hij het op zo’n kaart kan afkrassen?

Valentijnscadeau voor hem

Grow me – Zeg het met planten

Dit is best wel random, maar toch veel leuker en toch ook veel origineler dan een liefdeskaart? Het is een plantje en die groeit dan. Iets wat blijvend is en je kan er dan bij zeggen dat als het plantje groeit, groeit ook je liefde voor hem.

Valentijnscadeau voor hem

Muziekkussen

Dit zou ik zelf wel graag willen krijgen! Ik luister namelijk graag naar ASMR video’s voor het slapen gaan, maar dan kan ik altijd maar 1 oortje in omdat ik op mijn andere oor lig en dat ligt heel erg oncomfortabel. Er zijn vast ook wel jongens die graag naar rustgevende muziek luisteren voor het slapen. Echt het perfecte cadeau!

Valentijnscadeau voor hem

Vynel Elpee onderzetters

Als je vriend van muziek houdt kan je bij het muziekkussen bijvoorbeeld deze hele leuke onderzetters geven!

Valentijnscadeau voor hem

Jedi FX Lightsaber met geluid

Heb je nou een vriend die fan is van Star wars dan is dit toch geweldig om te geven! Ze hebben trouwens ook deze Chewbacca badjas en nog veel meer andere star wars cadeaus!

Valentijnscadeau voor hem

Clocky – weglopende wekker

Voor de vriend die altijd te laat is. Weet niet of hij hier echt heel blij van wordt, maar jij wel!

Valentijnscadeau voor hem

Brooklyn brew shop bierbrouwset

Dit soort sets vind ik altijd zo leuk! Bijna elke man houdt wel van bier en hoe leuk is het dan niet om zelf een keer bier te brouwen?

Welk valentijnscadeau voor hem vind je het leukst?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *