Vegan make up look met Benecos en E.L.F

Vegan make up

Zoals jullie weten ben ik dierproefvrij, maar ik heb mij nog nooit eerder verdiept in vegan make up. Nu ben ik ook niet vegan en ook eet ik niet vegan, maar ik vind het wel heel interessant! Nu ontdekte ik een leuk duits vegan merk genaamd Benecos en ook kwam ik erachter dat E.L.F vegan is! Die twee merken ga ik dan ook gebruiken voor deze vegan make up look.

Vegan make up

Producten die ik gebruikt heb:

vegan make up

Als eerste breng ik de foundation aan. Ik vind een buffing brush het mooiste effect geven. Daarna breng ik de concealer aan onder mijn ogen en op oneffenheden en blend ik het uit met een kleine beautyblender. Daarna breng ik de poeder aan onder mijn ogen, naast mijn neus, kin en voorhoofd met het make up pad (noem je dat zo?) die erbij zit. Daarna doe ik de rest af poederen met een grote make up kwast. Dan breng ik met een contourkwast de bronzer uit het E.L.F palletje aan onder mijn jukbeenderen, voorhoofd en kaaklijn. Daarna breng ik de blush uit het E.L.F palletje aan met een blush kwast. Dan breng ik ook een beetje van de bronzer aan op mijn oogleden met een oogschaduwkwastje. Dan is het tijd voor mascara en lipstick!

Vegan make up

Zo zie je dat je best een mooie make up look kan maken met vegan make up! Ik ben vooral fan van de minerale poeder en de lipstick in pink honey. De minerale poeder geeft nog een beetje extra dekking, maar maakt het niet poederig. De lipstick is echt een perfecte dagelijkse kleur voor mij. De Benecos producten ruiken trouwens allemaal heel lekker naar citroen en de poeder ruikt anders, maar ook super lekker! Benecos producten zijn te koop bij plein.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *