Vegan recept gevulde zoete puntpaprika’s

recept gevulde zoete puntpaprika

Ik heb voor het eerst voor jullie een vegan avond recept! Ik heb dit recept al een paar keer gemaakt en het is heel simpel, gezond en super lekker. Lees snel verder voor het recept van gevulde zoete puntpaprika’s.

Ingrediënten voor 4 personen:

  •  4 zoete puntpaprika’s
  •  1 ui
  •  2 tenen knoflook
  •  1 courgette
  •  quinoa (of rijst)
  •  olijfolie
  • 200 gram tomatenblokjes
  • plantaardig gehakt

Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de 4 puntpaprika’s en leg ze op een bakplaat. Kook de quinoa en houdt dit apart.

Snijd de ui, knoflook en courgette. Fruit dan de ui en knoflook in de pan met een beetje olie. Voeg daarna de courgette en het plantaardig gehakt toe.

Als de courgette een beetje zacht is kan je de tomatenblokjes erbij doen en ook de quinoa.

schep dit mengsel dan in de halve zoete puntpaprika’s en bedruppel ze met wat olie. Doe dan de zoete puntpaprika’s 20 minuten in de oven en klaar!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *