Vegan recepten die ik wil uitproberen

vegan recepten

Ik ben nu bijna 2 maanden (parttime) vegan en vergetariër en ben daarom vol op zoek naar nieuwe lekkere recepten! Lunchrecepten, recepten voor het avondeten, maar ook vegan bakrecepten. Ik heb er al een aantal gevonden die ik ook al heb uitgeprobeerd, maar er zijn ook een paar recepten die ik nog niet uitgeprobeerd heb, maar dat wel graag wil doen. Dat zijn deze recepten!


Veggie bruine bonen burger

Dit lijkt me zo lekker en ook heel leuk om je eigen burger te maken! De recepten van Alpro zijn heel handig en ik heb al een aantal recepten ervan gemaakt, maar ze zijn vooral heel makkelijk! Je hebt geen ingewikkelde ingrediënten nodig en ook zijn de recepten vaak snel klaar.

Kaneelbroodjes

Ook een recept van alpro! Toen ik vorig jaar in Zweden was heb ik onwijs veel kaneelbroodjes gegeten en ik wil ze heel graag een keer zelf maken.

Vegan Carrot cake

Mijn favoriete cake om te maken was altijd een carrot cake en die lukte ook altijd heel goed bij mij! Maar het originele recept is natuurlijk niet vegan, dus ik ga snel op zoek naar een goed vegan carrot cake recept!

Easy spinach pesto pasta

Wie zegt dat vegan koken ingewikkeld moet zijn? Dit recept is echt super easy en ziet er ook onwijs lekker uit.

Vegan chocolate chip cookies

Toch wel één van mijn lievelingskoekjes zijn chocolate chip cookies en die van LU robuuste koeken chocolade zijn vegan! Maar het lijkt me leuker om ze ook een keer zelf maken.

Easy One Hour Pull-Apart Garlic Rolls

Ziet dit er niet heerlijk uit!? Ik was altijd gek op van die knoflook stokbroden die je dan in de oven kon doen, maar die zijn natuurlijk niet vegan. Dit lijkt me echt heerlijk bij een lekker soepje!
Veel van deze recepten heb ik op pinterest gevonden, dus als je op zoek bent naar vegan recepten is pinterest echt een aanrader! Er zijn nog veel meer recepten die ik wil proberen, maar voor bijvoorbeeld taartjes heb je vaak een keukenmachine nodig en die heb ik niet, dat vind ik wel heel jammer!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *