Waar ik nog meer gelukkig van word

Als ze een smiley bij mijn naam bij Starbucks tekenen. De geur als mama eten aan het koken is. Of de geur als iemand (meestal ikzelf) iets aan het bakken is. Wandelen op een zondag middag. Wandelen in een nieuw gebied. Of in de winter uitwaaien op het strand. Zelfgemaakte nasi of bami van mama. Dat het een keer echt zomer is in Nederland en ik 3 dagen achter elkaar naar het strand kan. Dat het feestseizoen er aan komt. De kerstboom opzetten. Kerstmuziek! Fairylights.

IMG_5468

Kerstcadeautjes onder de kerstboom. Siervuurwerk. Madeliefjes. In het donker de hond uitlaten (maar wel samen met mijn vader). Kerstinkopen doen. Herten/hertenkoppen. Geurkaarsen (en dan vooral kaneel). Een keer écht mijn best doen met het inpakken van cadeautjes. Het perfecte cadeau vinden voor iemand. Dat mijn haar precies zit zoals ik het wil (komt niet vaak voor). Dat het zo lekker ijzig oud is met een warm zonnetje. ik een snellere fietsroute ontdekt. Als het regent mijn vader aanbiedt om me te brengen met de auto.

Ik ruik dat we iets lekkers eten. Ik een lekkere zoete mandarijn heb en niet één van die vieze. De nieuwe reclame van bol.com met de villa voor Flappie. Dat bol.com bijna altijd wel de 2+1 gratis actie heeft op Engelse boeken. Op de bank in slaap vallen. Weer helemaal into The Sims zijn. En dan steeds verhuizen en het huis inrichten. De lichtjes boven mijn bed. Bono die tegen me aan in slaap valt. Of Bono die zich verveelt en zijn mand overhoop haalt. Of Bono die blij is dat ik weer thuis ben. Iets vinden wat ik al heel lang kwijt was. Mijn kamer opgeruimd is. Mijn kamer gezellig maken.

Het canvasdoek dat ik zelf gemaakt heb. Mijn nieuwe OTP: Hayley en Elijah. De hoop dat Damon en Elena weer bij elkaar komen. En misschien wel ooit Stefen en Caroline? Dat ik een keer geld heb en er wél leuke dingen in de winkels hangen. Mijn nieuwe pyjamabroek. Mooie foto’s maken tijdens het wandelen. Rondneuzen op Bloglovin.nl.One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *