Waarom ik geen Halloween vier…

Het is Halloween weekend! Ik heb nog nooit Halloween gevierd en ik heb er ook echt helemaal niets mee. Wil je weten waarom ik er niets mee heb, lees dan verder om mijn redenen te weten!

Ik houd niet van enge films

Ik kijk echt nooit enge films en als ik er één kijk dan is het waarschijnlijk niet eens een hele enge film. Ik heb ooit paranormal activity gekeken en ik heb gewoon nog steeds nachtmerries van die film en nadat ik die film heb gezien heb ik ook geen hele enge films meer gekeken. Ik snap op zich wel dat mensen dat gevoel van schrikken en de adrenaline die je krijgt leuk vinden, maar ik toch echt niet. Ik krijg er nachtmerries van, kan niet slapen en zie honderd jaar later nog dat ene enge gezicht voor me. Ik weet nog dat ik met een vriendin 5 minuten american horror story ging kijken, nou dat enge gezicht zie ik nog voor me.

Ik haat schrikken

Verdergaan op de enge films. Ik haat schrikken. Je kent het vast wel als je een broer hebt. Als hij maar een kans ziet om je te laten schrikken pakt hij deze. Je zou denken dat ik er dan inmiddels gewend aan ben, maar nee. Ik haat het als iemand me laat schrikken en ik schrik ook altijd best wel snel. Ik schrik al als opeens achter het hoekje vandaan komt lopen en ik niemand verwacht…

Ik houd niet van verkleden

Toen ik kind was hield ik al niet echt van verkleedpartijtjes. Sowieso houd ik van comfort en veel verkleed kleding ziet er niet echt comfortabel uit. Sowieso zijn er dan ook op die verkleedfeestjes heel veel mensen eng verkleed en dan schrik ik me heel de avond weer dood. Of van die meiden die hun kans zien om zich sletterig te verkleden…

Ik vind het niet gezellig

Andere feestdagen zoals kerst en pasen vind ik gezellig, maar ik vind Halloween totaal niet gezellig. Alles is donker en ongezellig. Ik vind alleen de pompoenen er altijd wel leuk uitzien, maar dat is dan ook alles.

Ik ben er niet mee opgegroeid

Ik ben totaal niet opgegroeid met Halloween en dat is denk ik toch wel de grootste reden dat ik het niet leuk vind. Sommige scholen vieren het wel, maar mijn school heeft het nooit gevierd (gelukkig).

Vier jij Halloween?

3 Comments

 1. Naomi,
  Ik ben het deels met je eens want waar is dat helloween eigenlijk voor.
  Zwarte Piet mag niet meer maar Hellodinges wel??
  met afgrijselijke taferelen.
  Zelf kijk ik ook geen horrorfilms maar wel eenvoudige western hoor.
  daar doen ze alleen pief paf en zijn er z.g. weer een paar doden.
  en wat dacht je van die enge personen in Burka’s? Ik vind dat ook geniepig.
  Aan de andere kant zou dit je moeten leren ergens tegen te kunnen. ONZIN, ONZIN,ONZIN!!
  Leef je leven zoals jij dat wil , want er is maar een persoon het meest belangrijk en dan ben JIJ!!

 2. Ik ben het echt met al deze punten eens! Ik doe er ook niks mee, haha. Ik ben er ook echt geen held in. Drie jaar geleden ben ik nog bij een spooktocht in huilen uitgebarsten, zo’n fijn talent is dit dus van mij, haha!

 3. Ik begrijp je helemaal, hou zelf ook totaal niet van enge films! Aan de andere kant, heb ik ooit een keer halloween mee gemaakt in amerika en het is toch bijzonder. Alle huizen in de straat zijn dan versierd en iedereen doet er aan mee, plus het is super schattig om die kindertjes verkleed te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *