Wanderlust tag

Nu het zomer is, vond ik het wel tijd worden om te Wanderlust tag te doen. Alle vragen van deze tag gaan over reizen, bijvoorbeeld waar je bent geweest, waar je nog heen wilt enzovoort.

Wat is je meest gekoesterde paspoortstempel?

Ik heb geen paspoort, alleen een ID.

Kun je je paspoortnummer uit je hoofd opnoemen? 

Geen paspoort dus nee. Al denk ik dat als ik een paspoort had ik mijn nummer echt niet uit mijn hoofd zou leren.

Reizen met het vliegtuig, de trein of de auto?

Ik ben 2 keer met het vliegtuig geweest en voor de rest altijd met de auto op vakantie geweest. Ik denk dan toch met de auto, want je kunt meenemen wat je wilt en je eigen auto voelt toch altijd vertrouwder. Ik vind het ook leuk dat je eigenlijk op veel plekken komt en je meer ziet van de landen waar je doorheen rijdt.

 

Top 3 reisobjecten? 

Goed boek, Metallic tattoo’s (van de action!) en hoedje.

Hostel of hotel?

Echt best wel beschamend dit, maar ik heb nog nooit in een hotel geslapen. Wel heb ik een keer in een hostel geslapen toen ik met school naar Londen ging en dat was zeg maar niet zo’n succes. Vieze toiletten, kleine kamers, raam dat niet open kon en zelf vieze lakens! Nee, dat liever nooit meer dan wil ik toch wel een keer in een hotel slapen.

Terugkerende bezoeker of nieuwe plekken ontdekken?

Nieuwe plekken ontdekken! Volgens mij ben ik nog nooit 2 keer naar dezelfde plek geweest. Behalve dan toen we op de camping stonden, dan waren we daar de hele zomer, maar dan gingen we ook altijd nog 2 weken naar België, Duitsland of Frankrijk.

Je inlezen in de bestemming of het over je heen laten komen? 

Een beetje van allebei. Ik vind het wel leuk om van te voren op te zoeken wat er te doen is, zodat ik een paar dingen heb waarvan ik weet waar ik echt heen wil. Voor de rest zie ik het daar wel.

Favoriete reiswebsite? 

Uhm, ik denk zoover.nl. Die heeft zoveel foto’s en reviews!

Welke bestemming zou je vrienden aanraden? 

Tsjechie! Ik was daar 2 zomers terug en je denkt niet snel om daar op vakantie te gaan, maar daar heb ik echt een hele leuke vakantie gehad. Krumlov is echt een onwijs leuk dorpje daar! Ook heerlijk weer en eten is  goedkoop.

Ben je wel eens ergens geweest wat niet aan je verwachtingen voldeed?

Ja, toen ik een stuk jonger was waren we op een camping in frankrijk. We verbleven in een stacaravan. De stacaravan was best mooi, maar in de omgeving was echt niet te doen, we hadden duizenden krekels om ons heen waar we niet van konden slapen en de camping was onwijs dood. Toen zijn we na een week weggegaan en hebben we een stukje verderop op een camping een luxe tent gehuurd. Super grappig zo’n tent , de eigenaars waren heen leuk, ook een heel leuk meertje alleen regende het nogal veel.

Je vertrekt morgen en geld doet er niet doe, waar ga je heen? 

Oef een moeilijke, dan twijfel ik tussen Scandinavië en Australië. Ik denk dan Australië, want dat is toch wel een stuk duurder.

 
One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *