Wash in wash out kleurshampoo Kruidvat review

goedebeginfoto

Ik schrijft eigenlijk nooit echt reviews, behalve over boeken en films, maar hier was ik heel erg benieuwd naar en ik kon niet zo heel veel reviews ervan vinden. Al een lange tijd geleden zag ik bij Pinkypolish de wash in wash out kleurshampoo van de Kruidvat. Ik heb 4 jaar geleden voor het laatst mijn haar echt geverfd. Ik heb het een keer rood/bruin geverfd en daarna donkerbruin en het daarna uit laten groeien. Wat trouwens echt heel erg lang duurde. Nu is mijn haar helemaal mijn natuurlijke haarkleur en die vind ik best wel saai. Het is heel erg grauw en saai. Deze shampoo moet ervoor zorgen dat je een soort van gloed over je haar krijgt.

Er zijn 7 kleuren verkrijgbaar;

– 4.0 Warm Brown

– 5.4. True Chestnut

– 6.4. Rich Red

– 6.7. Chocolate Brown

– 7.34 Warm Copper

– 8.03 Honey Blond

– 8.1. Cool Blond

goedeofto
goedevoorfoto

Ik heb gekozen voor de kleur 5.4 true chestnut. Die vond ik het er het mooiste uitzien. Hierboven zie je mijn haar voordat ik de kleurshampoo gebruikt hebt. Zoals je ziet nogal een saaie kleur. Op de gebruiksaanwijzing staat dat je je haar vochtig moet maken en dan de kleurshampoo erin moet doen. Op de gebruiksaanwijzing staat dat je het 5 minuten erin moet laten, maar ik heb het er iets langer ingelaten en daarna uitgespoeld.

goedenafoto

En dit is het resultaat! Ik had het echt niet zo goed verwacht! Je ziet duidelijk de een rode gloed over mijn haar. Ik vind het echt heel erg goed werken! Natuurlijk is het geen haarverf, maar ik vind het resultaat toch echt mooi. Als het goed is blijft het 3 wasbeurten zitten en met het flesje kun je ongeveer 3 keer doen. Ik ga het zeker vaker gebruiken en misschien wel andere kleuren proberen! Mijn haar voelde wel wat droger aan nadat ik het had gebruikt, maar dat is niet zo heel gek denk ik.

pizap.com14483736586461

Hier nog even een foto van de ervoor en erna zodat je het helemaal goed ziet. Hier zie je ook goed dat mijn haar erna wat droger is.

De wash in wash out kleurshampoo is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor 1,99.2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *