Wat ik nog wel op Tv kijk (i.p.v online)

hollandsnext

Ik had laatst een gesprek met een goede vriendin en we vroegen ons af wat we vroeger eigenlijk altijd deden. Nu kijk ik vollop series, films en youtube video’s online. Maar wat deed ik vroeger heel de avond als ik mijn huiswerk af had? Naast meebléren met slechte muziek, kwam ik erachter dat dat tv kijken was! Ik had een tv op mijn kamer, zodat als ik iets anders wilde kijken dan mijn ouders ik het op mijn kamer kon kijken. Sinds 2 jaar heb ik al geen tv meer op mijn kamer, omdat ik eigenlijk een stuk minder tv kijk. Ik wordt altijd helemaal gek van de reclames, maar wat vind ik nog wel waardig genoeg om op  tv te kijken? (en niet online).

phil

Dr. Phil

Toen iedereen om me heen Nickelodeon begon te kijken, keek ik Oprah Winfrey en Dr. Phil. Toen ik nog op de basisschool zat kwamen deze 2 programma’s altijd op tv als ik net uit school kwam. Dan zat ik op de bank met een XXL bbq chips te kijken (heel slecht i know). Oprah winfrey is al een lange tijd niet meer op tv, maar Dr. Phil wel. Ook al zit ik het meestal af te kraken, want hoe echt kan het nou allemaal zijn, blijf ik het kijken. Ook worden sommige afleveringen heel vaak herhaald, dan kijk ik het niet, ik weet niet wat het is met Dr. Phil. Ik denk toch echt een guilty pleasure.

hollandsnext

Hollands next topmodel

Volgens mij heb ik bijna elk seizoen gekeken. America ’s next topmodel vond ik vaak wat te overdreven, daarom kijk ik liever Hollands next topmodel. Ik kijk eigenlijk niet zo zeer voor de drama, maar ik vind het gewoon heel gaaf om te zien hoe ze zich ontwikkelen. Zo gaaf om te zien hoe mooi ze op een foto kunnen staan.

expeditie

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson kijk ik volgens mij al vanaf het begin, toen het nog met niet bekende Nederlanders en Belgen was. Stiekem was het toen misschien nog wel leuker. Het lijkt me gewoon zo gaaf om mee te doen! Ook al weet ik niet zo zeker of ik het wel aan zou kunnen hoor. Het lijkt me zo gaaf om op een eiland te zitten en echt back to basic te gaan. Dit jaar deed Teske mee en ik volg haar als sinds mijn 14e. Helaas lag ze er best snel uit, maar het was zo leuk om haar op tv op zo’n eiland te zien. Dit jaar is toch wel Ryanne mijn favoriet. Haar uitspraken zijn gewoon geweldig!

thevoicepeter

The voice of holland

Ik heb altijd al van dit soort programma’s gehouden. Elk jaar kan ik niet wachten totdat het weer begint. De blind auditions vind ik eigenlijk het leukst. De juryleden van dit jaar vind ik echt heel leuk trouwens! Vooral Sanne vind ik leuk, Anouk kan af en toe nogal wat bot zijn. Mijn favorieten van dit seizoen tot nu toe zijn Maan en Jennie.

DDDpippim

Dance Dance Dance

Toen de eerste reclames voorbij kwamen van DDD was ik totaal niet enthousiast. Het leek me totaal geen leuk programma. Toch ben ik het gaan kijken en wat is het eigenlijk een leuk programma! Het is niet live, wat wel jammer is. Maar daardoor hebben ze wel veel langer kunnen oefenen en zijn ze ook echt heel goed! Ik ergerde me echt onwijs aan Euvgenia en haar vriend. Zo negatief de hele tijd, dus ik was wel blij toen ze eruit gingen. Pip en Pim zijn echt onwijs goed! Echt niet normaal. Ook is humberto heel leuk om steeds naar te kijken. Ik vind het vooral goed dat ze geld ophalen voor een goed doel! Helaas was afgelopen zaterdag alweer de finale en ik hoop dat het volgend jaar terug komt!

catfish

Catfish

Ik ben al groot fan van Catfish vanaf het begin. Nev en Max zijn ook heel erg leuk en grappig. Elke aflevering is spannend, elke keer sta ik weer versteld hoe mensen zo kunnen zijn. Het programma is gewoon heel erg echt en ik leef ook altijd heel erg met de mensen mee, dan ben ik gewoon zenuwachtig voor ze!

celblokhh

Celblok H

Zoals je kan zien volg ik niet echt Nederlandse series, ik vind ze vaak gewoon niet zo goed. Celblok H kijk ik al vanaf het begin, vooral omdat mijn moeder er ook zo benieuwd naar was, want ze zag dat Isa Hoes erin speelt. Ik was vooral benieuwd, omdat het volgens mij geïnspireerd is op Orange is the new black, wat ik ook een geweldige serie vind. Deze serie lijkt daar namelijk wel heel erg op. Het is echt een hele goede, spannende serie en met goede acteurs!One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *