What i got for christmas!

IMG_0023

Ik hoop dat iedereen een leuke kerst heeft gehad! Wij vieren kerst nooit zo uitbundig en gingen eerste kerstdag naar Kijkduin om te wandelen en we aten wat bij Tios, wat echt een aanrader is! Ook bakte ik nog mince pies, waarvan het recept gister ook online kwam Daarna gingen we nog een potje kolonisten van catan spelen, dat spel kochten we voor ons allemaal. Ik heb het eerste potje samen met mijn moeder gewonnen! Daarna aten we nog heerlijke zelfgemaakte pizza.

Kerstavond aten we rollade, aardappeltjes en stoofperen.Kerstavond deden we ook de cadeaus. Elk jaar doen wij weer lootjes trekken en ik had dit jaar weer mijn broer. Voor mijn broer is het altijd best moeilijk om iets te verzinnen. Gelukkig had hij 2 boeken die hij graag wilde hebben en ik kocht nog een Samurai scrub van Rituals. Dit jaar had Germaine (mijn broers vriendin) mij en zij is heel erg goed in cadeautjes geven!

goedlush

Als eerst kreeg ik de Refresher shower jelly van de Lush van Germaine. Ik had op mijn lijstje gezet ‘iets van Lush is altijd goed’. Ik heb nog nooit een Shower Jelly geprobeerd van Lush, maar het is in ieder geval heel grappig voor in de douche, ik heb hem al een paar keer laten vallen onder de douche namelijk. Hij ruikt heerlijk naar sinaasappel!

Goedsjaal

Daarna kreeg ik deze leuke sjaal! Hij is van de H&M en echt onwijs zacht. De kleuren vind ik ook heel erg leuk.

goedschaal

Dit is wel echt een heel handig cadeau. Ik dacht namelijk best lang dat ML hetzelfde was als Gram en gebruikte met bakken dus altijd gewoon een maatbeker… Dat is dus niet zo en nu weet ik waarom zo vaak mijn cupcakes mislukken. Daarom gaf ze me dus een goede weegschaal voor het bakken! Ik heb hem al gebruikt met mince pies bakken en ze waren goed gelukt!

goedtas

Dit cadeau vond ik zo leuk bedacht! Voor school moest Germaine tasjes en hoesjes maken voor een schoolopdracht en daarvoor had ze al de quote ‘Enjoy the little things’ gebruikt, wat boven mijn site altijd staat. Toen heeft ze een tasje voor mij gemaakt met daarop die quote en de nieuwe logo van mijn site! Ik gebruik dit soort tasjes heel vaak en het ziet er ook gewoon zo schattig uit.

pizap.com14511312881731

Ook al zo’n leuk cadeau, een Enjoy the little things kleurboek voor volwassenen! Ik heb al de gewone kleurboek voor volwassene, maar veel andere winkels maken een ‘neppe’ versie ervan. Deze komt trouwens van de Action. Het boek staat vol met kleurplaten met quotes. Ik ga er denk ik een paar mooi inkleuren en in mijn kamer hangen!

goedsok

 

Op mijn lijstje stonden ook nog Harry potter sokken, dus kreeg ik nog deze Harry Potter sokken van de Primark. Ik heb namelijk niets van Harry potter, behalve de boeken en sokken zijn altijd handig. Ook kreeg ik nog dit pak met 3 hele leuke sokken! Ze zijn ook allemaal iets dikker, wat fijn is voor de winter.

goedshampoo

Dan had ze nog een droogshampoo gekocht van Colab. Germaine leent namelijk wel eens wat droogshampoo als ze bij ons is en omdat ze het zo vaak gebruikt heeft kocht ze een nieuwe voor me, hoe lief! Mijn vader had dit armbandje besteld voor mijn moeder, Germaine en mij. Hij heeft er nog veel meer besteld, maar die zijn nog niet binnen.

goedkast

Ik kreeg opeens het idee om een echte boekenkast te kopen voor mijn boeken. Ik had namelijk een brede boekenkast boven mijn bed hangen en dat vond ik eigenlijk niet meer zo leuk. Ik keek op de site van Ikea en zag de Billy kast. Mijn vader zocht hem op Marktplaats en daar stond hij voor 25 euro in plaats van 60 euro! Afgelopen dinsdag heeft mijn vader hem heel lief opgehaald en is mijn nieuwe boekenkast ook eigenlijk een kerst cadeau! Ik ben er super blij mee. Germaine heeft mij trouwens geholpen met het inrichten van de kast, want daar ben ik niet zo goed in.
One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *