What I got for my 21 birthday!

goedhoofdfoto

Vorige week was ik jarig en wat ben ik dit jaar verwend zeg! Ik vierde het afgelopen zaterdag samen met vriendinnen en we hadden een 21 dinner. Het was echt een hele leuke avond en ik heb zulke leuke cadeaus gekregen. Ook kreeg ik op mijn verjaardag zelf deze geweldige koeien ballon met een super lieve kaart van mijn broer en zijn vriendin! Ik laat dit trouwens niet zien omdat ik wil opscheppen of iets dergelijks, maar ik vind het zelf ook altijd leuk om te zien wat anderen gekregen hebben voor hun verjaardag!

Harry potter

Als eerste kreeg ik heel veel Harry Potter cadeaus! Ik wilde heel graag meet Harry Potter kleding enzovoort, want ik had alleen sokken. Van mijn broers vriendin kreeg ik een geweldige Harry Potter trui met de quote “I solemnly swear that I am up to no good”. Hij is onwijs zacht vanbinnen en lekker cozy. Ook kreeg ik van Germaine Harry Potter sokken en een Harry potter shirt!

Van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik een Harry Potter notebook en een Harry Potter boekenlegger. Ik wilde al super lang een mooie boekenlegger en nu heb ik er één! Toen we het etentje hadden voor mijn verjaardag was Roxanne er ook. Ze is een vriendin van een vriendin van mij die samen met mij haar verjaardag vierde en ik had Roxanne die week ervoor voor het eerst ontmoet en toen hadden we het gelijk over Harry Potter en nu gaf zo de time turner ketting van Hermoine aan me! Echt zo onwijs lief!

goedmanga

Van mijn ouders kreeg ik de manga boeken van the infernal devices serie. Dat is mijn favoriete boeken serie en ik heb nog nooit manga gelezen, maar het ziet er zo mooi uit!

goedrandom

Van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik ook nog sokken met de quote “Books let you travel without moving your feet” en een my reading journal! In het my reading journal kan je al je boeken bij houden die je gelezen hebt en ook wie bijvoorbeeld je favoriete karakters zijn en nog veel meer. Ik kreeg ook een rosy cheeks van het merk Seraphine botanicals. Dat is een vloeibare lip en blush tint! Ook kreeg ik nog een diy potje met geurwaxjes erin en Blossom Books sticky bookmarks. Van mijn ouders kreeg ik ook nog een Real Techniques spons, die trouwens super fijn is!

goedsieradenenahngers

Ik kreeg ook nog 2 paar oorbellen! Van mijn ouders kreeg ik hele mooie gouden veer oorbellen van My Jewellery. Van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik hele leuke zilveren halve maan oorbellen. Ook kreeg ik nog twee hele leuke sleutelhangers die Germaine had meegenomen uit Malta!

goedalies

Ik vierde zaterdag met mijn vriendinnen mijn verjaardag en toen heb ik ook nog hele leuke cadeaus gekregen. Van Alicia, die ook haar verjaardag vierde, kreeg ik een super leuke kerst pyjama van de Primark! Ook kreeg ik van haar de joy to the world kerst cadeau van Lush. Daarin zat een kerst zeepje die heerlijk naar mandarijn ruikt en een hand en bodylotion!

goedmelis

Van Melissa kreeg ik de makeup revolution bronzer in de kleur ultra bronze en een Freedom highlighter in de kleur Ambient. Melissa haar vriend zijn tante maakt geurwaxjes van parfum geuren en daar kreeg ik er ook 4 van. Ze ruiken echt heerlijk! Ook kreeg ik nog een heel schattig oogmasker.

urban decay naked 2 palette

Van de rest van mijn vriendinnen kreeg ik het Urban Decay Naked 2 palette! Ik kon het echt niet geloven, zo lief dat ze dit aan mij gegeven hebben. Ze hadden ook eigenlijk mijn gezicht moeten filmen toen ik het openmaakte, want ik was zo verrast en blij!

Zoals je kunt zien ben ik goed verwend en ik ben overal super blij mee. Ik heb ook echt een hele leuke verjaardag gehad!

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *