What I got for my 22 birthday!

Afgelopen vrijdag werd ik 22 jaar en ik liet toen al mijn verjaardagsmakeup look zien op mijn blog. Die dag heb ik heel de dag in de keuken gestaan om lekkere vegan hapjes te maken, want ’s avonds vierde ik mijn verjaardag met vriendinnen! Die zondag erna vierde ik mijn verjaardag met familie en dat was ook heel gezellig. Ik ben weer heel erg verwend! Als je wilt weten wat ik heb gekregen voor mijn verjaardag lees dan snel verder!

Van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik onder andere deze leuke dingen! Als eerst kreeg ik de Philips on ear bass + Wireless SHB3075 in het bordeauxrood. Het is een headphone die je met bluetooth aan bijvoorbeeld je telefoon en laptop kan koppelen. Super handig! Ook komt er heel goed geluid uit en ASMR ermee luisteren is echt heaven. Ik kreeg ook mijn eerste Funkopop! Ik kreeg Funkopop 47 Luna Lovegood. Luna Lovegood in mijn favoriete karakter uit Harry Potter en ze staat zo leuk naast mijn Harry Potter boeken. Ook kreeg ik nog The body shop Camomile Sumptuous Cleansing butter. Ik bleef een paar weken terug bij mijn broer en zijn vriendin slapen en toen mocht ik deze even gebruiken om mijn make up eraf te halen en dat was zo fijn, dat ik hem laatst ook op mijn wishlist zette en dat had ze natuurlijk gezien! Het werkt echt onwijs fijn. Ook kreeg ik nog dit onwijs leuke vrolijke canvas tasje van the body shop erbij!

Ik kreeg ook nog twee platen van ze! Als eerste een klassieker, Amy winehouse black to black LP. En ook nog deze super mooie The great gatsby soundtrack LP. The great gatsy is mijn favoriete film ooit en dat komt mede door de super gave soundtrack. Op de soundtrack staan heel veel bekende artiesten zoals Beyoncé, Sia, lana del rey en Jay Z en vaak doen ze ook een cover van iemand anders. Het is Jazz muziek en daar houd ik heel erg van. En Amy Winehouse is natuurlijk ook jazz!

Van mijn lieve vriendinnetjes kreeg ik Halsey Hopeless Fountain Kingdom LP!  Zoals jullie vast wel weten is Halsey één van mijn favoriete artiesten en de lp ziet er ook echt super gaaf uit! De plaat zelf is namelijk een teal kleur en dat ziet er zo onwijs gaaf uit! Ik krijg nog een cadeautje van ze, maar ze vertelden dat die helaas vertraging heeft. Alsof ik nog niet genoeg leuke dingen heb gekregen!

Van mijn ouders kreeg ik ook nog een plaat. Namelijk Ed sheeran loose change LP. Dat is denk ik zijn eerste of één van zijn eerste LP’s en ik vind vooral Ed sheeran zijn aller eerste muziek het leukste. Ook is de cover van dit album/EP heel gaaf! Mijn favoriete nummers staan erop zoals Firefly en Litte bird. Ook kreeg ik nog Intimacy Noir au de parfum. Ik had dit luchtje gevraagd, want ik wilde heel graag een avond parfum. Deze is heerlijk zoet en sensueel! Ook wist mijn moeder dat ik graag een Sterren dekbed  wilde, dus die kreeg ik ook nog!

Van mijn opa en oma kreeg ik een Spiegel en een japans zakje met een bijpassend spiegeltje erin. Echt super schattig en handig voor in mijn tas! Van mijn tante kreeg ik nog een Italiaans vegetarisch kookboek en ik ga sowieso een paar recepten daaruit proberen! Ook kreeg ik nog geld van mijn familie.

Ik ben echt super blij met alles wat ik heb gekregen! Ik had echt niet verwacht dat ik zoveel en zoveel leuke cadeaus zou krijgen en ook nog eens 4 (!!) platen. Nu wil ik er gelijk nog meer om aan mijn collectie toevoegen.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *