What’s in my bag?

_MG_7511

Ik vind het zelf altijd heel erg leuk om te zien wat mensen allemaal in hun tas hebben. Meestal doe je dit in een video vorm, maar het kan ook best in een blogpost dacht ik. Ik gebruik deze 2 tassen het vaakst. De tas van forever21 met de olifant is lekker groot, wat handig is als ik weet dat ik veel ga shoppen of veel dingen moet meenemen. De cognac bruine tas van de h&m heb ik echt al 5 jaar als het niet langer is. Hij is ook nog in perfecte staat!

_MG_7526

Ik zal beginnen met de standaard dingen die in mijn tas zitten. Mijn portemonnee kreeg ik een aantal jaar geleden van een vriendin voor mijn verjaardag. Hiervoor gebruikte ik altijd zo’n hele grote en die vond ik eigenlijk totaal niet fijn. Deze is klein waardoor die in elke tas past en hij is ook zo schattig! Dan natuurlijk mijn sleutels. Mijn huissleutel is roze, zodat ik hem niet snel kwijtraak. De eerste die ik had was blauw, maar die ben ik dus kwijtgeraakt. De anderen zijn van de kelderdeur en mijn fiets. Dan zit er ook nog een scoobidoo dingetje aan die een vriendin lang geleden maakte en die al helemaal stuk is. De kleine Eiffeltoren kreeg ik van diezelfde vriendin toen ze naar Parijs was geweest. Mijn telefoon doe ik in een Turks tasje die ik van Alicia kreeg, zodat hij niet beschadigd. Het hoesje komt trouwens van miniinthebox.com

_MG_7543

Naast de standaard dingen zit dit ook nog in mijn tas. Het rode tasje met een zonnebril erop komt van Forever21 en wat daar allemaal in zit laat ik zo zien. Ik neem altijd zakdoekjes mee, want hoe vervelend is het als je het nodig het en je het niet bij je hebt. Dan nog mijn zonnebril van Spaceflight. Mijn vader won een winactie vorig jaar en toen won hij dus deze zonnebril en ik mocht hem hebben! Hij is echt heel erg fijn, alleen laat hij wel een afdruk achter op mijn neus.

_MG_7558

In het rode tasje doe ik allemaal spulletjes die ik liever niet los in mijn tas doe. Er zit een antibacteriële gel in van the body shop in de geur mango, een spiegeltje, elastiekjes en speltjes. Oil control papers van Essence, want mijn voorhoofd, neus en kin willen nog wel eens gaan glimmen. Ook neem ik altijd een lipstick mee die ik die dag draag. De laatste tijd draag ik vaak ‘love me’ van Essence. Een lippenbalsem van Burt’s bees en A.Vogel homeopathisch geneesmiddel, deze crème gebruik ik voor mijn eczeem.

Wat zit er altijd in jouw tas naast je mobiel, sleutels en portemonnee?4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *