What’s in my beachbag

goed 3

Ik heb al laten zien wat er in mijn normale tas zit. Maar door dit mooie weer leek het me wel leuk om te laten zien wat ik allemaal meeneem naar het strand, naast het eten en drinken dat ik meeneem. Ik heb het geluk gehad dat ik deze week 2 keer naar het strand kon gaan. Bij mij thuis binnen is het namelijk echt niet uit te houden. We gaan al jaren naar de Maasvlakte, die vorig jaar helemaal vernieuwd is. Veel fijner dan Hoek van Holland vind ik! Ook laat ik even zien hoe het er daar een beetje uit ziet.

goed 1

Handdoek & Tas

Als eerste welke tas en handdoek ik meeneem. Deze rugtas kocht ik laatst bij de big bazaar voor maar 10 euro! Ze hadden ook nog andere printjes, dus als je hem leuk vind zal ik zeker even kijken. Er kan best veel in en zit ook fijn op je rug. Handig ook voor als je dagje weggaat. De handdoek komt bij de Dirk vandaan. Ik wilde graag zo’n hammamdoek en toen kwam mijn moeder hem tegen bij de Dirk en nam ze hem mee voor me. De andere kant van doek is van badstof, handig voor als je je wilt afdrogen.

goed4

Zonbescherming

Dan wat voor zonbescherming ik allemaal meeneem. Ten eerste neem ik altijd een hoedje mee. Deze is van de Newlook. Ook neem ik een lippenbalsem mee, deze is een Maybelline baby lips in hydrate. Op mijn gezicht gebruik ik de Nivea sun light feeling in factor 20. Deze vind ik heel fijn, mijn gezicht gaat er niet te veel door glimmen. Voor mijn lichaam gebruik ik graag deze van Nivea in factor 30. Als ik dan al een beetje bruin ben gebruik ik de beach balm van hawaiien topic. Daar wordt je heel mooi bruin van en er zit ook spf 6 in. Niet heel erg aan te raden voor op het strand, want het zand blijft nog erger aan je plakken.

goed 2

Leesvoer

Dan neem ik voor de zekerheid nog wat mee om te lezen. Ten eerste altijd een tijdschrift, deze keer was dat de glamour. Normaal heb ik nooit zo heel erg zin om een tijdschrift te lezen, maar op het strand vaak wel. Dan neem ik ook nog een boek mee. Op dit moment lees ik Eleanor & Park van Rainbow Rowell. Een super leuk boek en heel snel te lezen! Komt natuurlijk een review van.

Hier dan nog een paar foto’s van de Maasvlakte!

goed 55

goed44

goed 33

goed 22

goed `115 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *