Winter reading list 2017/2018 – o.a fantastic beasts and where to find them

fantastic beasts and where to find them

Ook al hadden we van de week sneeuw, het is volgende week pas officieel winter! De winter is mijn favoriete seizoen om te lezen en er staan deze keer 5 boeken op mijn lijstje die ik deze winter wil gaan lezen. Twee boeken die op het lijstje staan wil ik rond de kerst gaan lezen en de andere wil ik begin volgend jaar gaan lezen!

Dash and lily’s book of dares –Rachel Cohn & David Levithan

Elk jaar probeer ik rond de kerst een paar boeken te lezen die zich afspelen rond de kerst. Dit jaar koos ik voor Dash and lily’s book of dares. Als je op zoek gaat naar een young adult boek die rond de kerst afspeelt, krijg je altijd dit boek. Ik ben heel benieuwd, want het klinkt als een heel schattig boek. Hopelijk krijg ik er ook een kerstig gevoel van! Ik heb hem al binnen van bookdepository, maar ik kreeg de verkeerde kaft en er zit een gat in de achterkant van het boek.. Ik heb ze gemaild en wacht nog op een reactie.

fantastic beasts and where to find them

Fantastic beasts and where to find them screenplay – J.K Rowling

Vorig jaar kwam de film hiervan uit en ik vind die film zo onwijs leuk dat ik nu eindelijk het boek er van heb gekocht! Harry Potter and the cursed child was ook in een script vorm en dat vond ik best wel fijn om te lezen. Ik ben van plan om dit boek ook rond de kerst te lezen, want niets is kerstiger dan Harry Potter. (Ook al is het niet echt Harry Potter, maar Newt will do.) Ook dit boek heb ik al binnen!

The kiss of deception – Mary E. Pearson

Ik heb laatst the raven cycle serie uitgelezen, dus het wordt weer tijd voor mij om aan een nieuwe serie te beginnen! Ik lees namelijk series het liefst aan een stuk door, met een paar andere standalones ertussen. Ik heb deze keer echt zin in een goed fantasy boek en deze serie staat al een tijdje op mijn lijstje!

Every last word – Tamara Ireland Stone

Dit boek staat ook al onwijs lang op mijn TBR en nu wil ik hem dan echt een keer gaan lezen. Ik heb hem nog niet gelezen, omdat hij eerst nog niet uit was in paperback en nu vind ik de paperback versie best wel door. Op bookdepository is hij bijna 12 euro.. Ik heb hem wel voor kerst gevraagd, dus misschien krijg ik hem dan wel!

Under rose-tainted skies – Louise Gornall

Net als every last word staat een mentale ziekte op de voorgrond en dat vind ik altijd heel erg interessant in boeken! Het lijkt  me een heel mooi en leuk liefdesverhaal. Ik weet trouwens echt niet welke paperback cover ik mooier vind. De roze met het gouden kooitje of de witte met roze wolken en het zwarte kooitje.. Welke zouden jullie kiezen?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *