My winter reading list – Nieuw boek van Veronica Roth!

Veronica Roth

Ik vind het altijd wel fijn om een kleine TBR bij te houden en dat doe ik nu sinds een tijdje door middel van een blogpost elk seizoen met ongeveer 5 boeken die ik dat seizoen wil lezen. Nu is het alweer bijna winter en dit zijn de 5 boeken die ik deze winter wil lezen!

413bsomyasl-_sx327_bo1204203200_

My true love gave to me – Stephanie Perkins

Dit boek staat al onwijs lang op mijn wishlist en deze kerst wil ik het boek echt gaan lezen. Hij is trouwens op bookdepository echt heel goedkoop! Het zijn 12 korte verhalen die zich afspelen rond de kerst en alle 12 zijn ze door verschillende schrijvers geschreven. Vorig jaar las ik let is snow van John Green en dat waren 3 verschillende kerstverhalen en dat vond ik ook echt heel erg leuk. Ik zat gelijk helemaal in de kerst sfeer. Dit boek wil ik dan ook iets voor kerst gaan lezen.

night_owls_ukcover800px-438x706

Night owls – Jenn Bennett

Vorig jaar las Germaine dit boek en het is haar lievelingsboek en daarom wil ik dit boek gaan lezen. Daarnaast is de kaft ook nog eens super mooi en doet mij ook denken aan de kerst.

Veronica Roth

Carve the mark – Veronica Roth

Ik ben een grote fan van de Divergent serie van Veronica Roth en nu brengt ze eindelijk een nieuw boek uit! Het is een sci-fi boek en nadat ik The lunar chronicles gelezen heb weet ik dat ik sci-fi boeken best wel leuk vind. Ik ben super benieuwd!

9781492632153-300

Did I mention I love you? – Estelle Maskame

Deze serie staat ook al zo lang op mijn wishlist, maar elke keer werd het laatste boek uitgesteld van de cover die ik wilde hebben. Het laatste boek komt nu 6 december uit. Ik heb al gehoord dat veel mensen het vergeleken met After en die serie vond ik heel erg leuk!

pizap-com14791121757071

Een serie

Ik wil ook heel graag weer aan een nieuwe serie of trilogie beginnen, maar ik weet nog niet zo goed welke. Met de goodreads boekenclub gaan we ook een serie lezen en ik hoop dat het de Vampire academy serie wordt dan ga ik sowieso meelezen! Daarnaast heb ik hierboven nog een paar series staan die ik wil lezen, maar ik kan niet kiezen. Welke serie zou ik gaan lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *