Winter tag! – Mijn favoriete kerst liedje

winter

In de zomer deed ik een zomer tag, dus ik vond het wel leuk om dan nu een wintertag te doen! Wil je weten wat mijn favoriete geurkaars is? Of wat mijn favoriete kerst liedje is? En wat er op mijn kerstverlanglijstje staat? Lees dan verder!

Favoriete nagellak voor in de winter?

Bordeaux rood vind ik een echte winter kleur! Voor de rest draag ik eigenlijk heel vaak dezelfde kleuren het hele jaar door.

Favoriete product voor op je lippen tijdens de winter?

Vroeger was dit de Elizabeth Arden lip cream, maar die is helaas niet dierproefvrij. Nu gebruik ik the little pink tin en die is eigenlijk wel heel erg fijn. Daarnaast vind ik burts bees lipbalsem ook heel fijn, maar die is helaas ook niet meer dierproefvrij.. Dus iemand nog tips voor dierproefvrije lipbalsems?

goedhptrui

Welk kledingstuk draag je het meest in de winter?

Dan moet ik toch eerlijk zeggen de Harry Potter sweater trui met ‘I solemnly swear that I am up to no good’. Die draag ik alleen thuis en met de hond uitlaten hoor. Voor de rest heb ik denk ik niet echt één kledingstuk dat ik vaak draag.. Misschien mijn zwarte enkellaarjes?

Meest gedragen accessoire in de winter?

Sjaals! Ik ben gek op sjaals en ik heb er ook veel te veel haha. De laatste tijd draag ik ook wat vaker sieraden en dan vooral deze quote ring van my jewellery.

goedkaars

Favoriete winter geurkaars?

De geurwaxjes van de kruidvat!

Favoriete winterdrankje?

Ik was laatst ziek en ik heb toen zoveel thee gedronken met honing, dus ik moet dan daar voor gaan. Ook ben ik gek op chocolademelk, maar dat drink ik niet zo heel vaak omdat ik het altijd best wel zwaar vind.

Wat is je all time favoriete kerstfilm?

Wat een moeilijke vraag! Ik kan dan echt niet kiezen tussen The holiday en Love actually. Die twee zijn echt mijn favoriete kerst films ooit.

Favoriete kerstliedje?

Baby it’s cold outside of winter wonderland van Lady gaga en Tony Bennett.

Favoriete kerstmaaltijd?

Ik vind rollade altijd heel erg lekker, maar ouderwets gourmetten vind ik ook altijd heel lekker!

Wat is je favoriete kerstdecoratie dit jaar?

Ik denk gewoon de kerstboom. Ik word elke keer vrolijk als ik hem weer zie en al helemaal als er steeds meer cadeautjes onder komen.

Wat staat aan de top van je kerst verlanglijstje?

Wij doen altijd lootjes trekken met de kerst en hebben dan een budget, dus we doen nooit hele dure cadeaus. Ik heb verschillende dingen op mijn verlanglijstje staan, maar het liefst wil ik dan denk ik de make up revolution highlighter en Harry Potter and the cursed child.

Wat zijn je plannen voor de kerstvakantie dit jaar?

Samen met mijn ouders, broer, schoonzus en onze hond Bono gaan we een weekend naar Brabant. Elk jaar gaan we wel een weekendje weg met zijn allen en dit jaar leek het ons leuk om met de kerst een weekendje weg te gaan. Ik heb er onwijs veel zin in en ik hoop dat het gaat sneeuwen!

Wat is jouw favoriete kerstliedje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *