Zachte valentijns make up look

valentijns make up

Volgende week is het alweer Valentijnsdag! Ik liet jullie al een paar valentijnscadeau ideeën voor hem zien, maar daar hoort natuurlijk ook een mooie valentijns make up look bij. Ik ben gegaan voor een zachte ooglook met een bessenkleurige lipstick. Wil je weten hoe ik deze look heb gemaakt en met welke producten? Lees dan verder!

naomi-fixed1

Producten die ik gebruikt heb voor mijn gezicht:

 • Catrice HD liquid coverage foundation 010 light beige
 • Essence stay all day 16h long lasting concealer 10 naturel beige
 • Catrice camouflage cream concealer 010 ivory
 • Essence all about matt! Fixing powder
 • Makeup revolution ultra bronze
 • Catrice defining duo blush 010 raspberry ice cream
 • Makeup revolution pro illuminate highlighter
 • Essence make me brow 02 browny brows
 • Essence Long lasting lipstick 09 wear berries!

Ik breng de foundation aan met mijn Real techniques sponge. Dan breng ik de Essence concealer onder mijn ogen aan en blend ik uit met de Real techniques mini sponge. Dan gebruik ik de Catrice concealer op mijn oneffenheden. Dan poeder ik alles af met de blush kwast van Real techniques. Met de contour kwast van real techniques breng ik de bronzer aan. Met de blush kwast van essence breng ik mijn blush aan. Dan gebruik ik een E.L.F contour kwast om de highlighter aan te brengen. Dan gebruik ik de essence make me brow.

valentijns make up

Producten die ik gebruikt heb voor de ogen:

 • Catrice prime and fine eyeshadow base 010
 • Urban decay naked 2 palette (je hebt ook budget dupes)
 • Catrice glam & doll false lashes mascara

Als eerst breng ik de primer aan en die blend ik uit met de real techniques mini sponge. Dan breng ik de kleur Tease lichtjes aan in mijn crease. Op het gehele ooglid breng ik de kleur verve aan. Dan gebruik ik een schuin afgesneden kwastje om met de kleur blackout een zwarte eyeliner te zetten. Dan breng ik mascara aan.

valentijns make up

Ik gebruik het urban decay naked 2 palette, maar in het Mua eyeshadow palette undress me too en I heart makeup death by chocolate palette zitten ook dupes in voor deze kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *