Zomer wishlist! o.a een badpak

Eind volgende maand ga ik alweer op vakantie, dus het wordt wel tijd om zomer inkopen te gaan doen! Ik ga 3 weken naar Zweden. Twee jaar geleden ben ik ook naar Zweden geweest, maar dan met een camper. Deze keer hebben we gewoon een huisje in het zuiden gehuurd en ik heb er onwijs veel zin in! Vandaag laat ik jullie mijn zomer wishlist zien!

Badpak

Ik heb twee hele mooie lekker zittende bikini’s van de hunkemöller, maar ik zou ook wel heel graag en mooie badpak willen hebben. Het liefst één met strepen. Wat ik heel leuk vind is met horizontale lichtblauwe en witte strepen of oranje/gele strepen, maar de heb ik nog niet gevonden. Dit exemplaar hierboven van de Pull & Bear vind ik ook heel erg leuk!

Wrap jurkjes

Ik vind wrap jurkjes zo mooi staan en ze zijn ook zo lekker luchtig voor de zomer en als het nog fris is doe je er een jasje overheen! Ik zag er laatst één bij de H&M, een mooie gele met bloemetjes erop. Ik hoop een paar leuke te vinden!

Sandalen

Vorig jaar zijn mijn sandalen stuk gegaan, die ik al jaren had. Ik heb nog wel zwarte suède, maar die zitten niet heel lekker. Ook heb ik nog bruine maar die hebben een klein hakje, wat ook niet echt comfortabel is om op te lopen. Ik ben heel kieskeurig als het om schoenen gaat, dus ik hoop snel een leuk paar te vinden!

Rieten mandtas

Deze lente zie ik dit soort tassen overal voorbijkomen. Ik zat laatst rond te neuzen op de site van Bershka en ik vind deze ronde rieten mandtas onwijs leuk!

Zonnebril

Ik had één hele leuke en vooral fijne en goede zonnebril, maar om te één of andere reden zit hij nu onwijs scheef op mijn neus. Ik heb nog wel en zonnebril, maar daar zijn de glazen heel licht van, dus die doet niet zoveel tegen de zon. Met zonnebrillen ben ik ook altijd best wel kieskeurig, dus ik weet ook nog niet echt wat voor model zonnebril ik wil. Het liefst zou ik eigenlijk een Ray-ban zonnebril willen hebben, maar die zijn aardig prijzig…

Bronzer en bronzer kwast

Meestal vind ik mijn bleke huid niet zo heel erg, maar dit jaar erger ik mij heel erg aan mijn bleke huid. Daarom gebruik ik nu dagelijks bronzer niet alleen om mee te shapen, maar ook op mijn gezicht in beetje op te bronzen. Ik breng het aan op de zijkant van mijn wangen, voorhoofd en een beetje op mijn neus. Daardoor zie ik er gelijk wat frisser uit! Ik gebruik nu een grote bronzer van Make up revolution daarvoor, maar ik zou nog wel een andere mooie bronzer daarvoor willen. Ik weet dat de bronzers van Kiko goed moeten zijn, dus ik ga daar maar eens naar kijken! Ik gebruik nu een oude poederkwast om bronzer aan te brengen, dus ik zou ook graag een goede bronzer kwast willen!

Peachy blush

Ik heb een hele oude peachy blush van Catrice wat echt mijn favoriete blush is en ook heb ik de Sleek blush life is a peach, maar ik zou heel graag een nieuwe peachy blush willen. Ik ben namelijk dol op blushes en ik heb al heel lang geen nieuwe meer gekocht! Toen ik zocht naar peachy blush kwam gelijk de Milani blush in luminoso eruit. Milani en dierproefvrij en wordt verkocht bij boozyshop, dus misschien ga ik die wel kopen!

Wat staat er op jouw zomer wishlist?

 

2 Comments

  1. Hele mooie wishlist. Super leuk dat je Zweden in het vooruitzicht hebt. Zo plezant! Alvast veel plezier gewenst! Bij mij staat een badpak ook nog op de wishlist. Tegenwoordig zie je zoveel leuke exemplaren, maar op de één of andere manier heb ik er nog geen gevonden dat goed bij mij staat. Blijven doorzoeken. Ik wist overigens niet dat Pull & Bear ook badpakken verkocht, dus daar moet ik ook maar eens gaan kijken. Goede tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *