Zondag anti-verveel tips

IMG_5540

Bijna elke zondag maken mijn ouders, broer, schoonzus en ik een wandeling met Bono. Maar soms zijn we daar te lui voor of regent het heel de dag. Dan heb ik altijd nog andere dingen waar ik op terug kan vallen! Dit artikel is voor als je vrij bent en je geen idee hebt wat je moet doen.

Mijn eerste tip is dus wandelen

Ik vind wandelen heerlijk en vooral in de herfst en winter. Lekker met een dikke winter jas, sjaal en muts op. Allemaal hondjes om je heen en een heerlijk zacht zonnetje. Gebieden waar ik vaak wandel zijn; Utrechtste heuvelrug, Oostvoorne en Bergen op zoom.

Lezen, films en series

Ik denk dat jullie onderhand wel weten dat ik heel erg van lezen houd. Ik kan gewoon niet zonder! Hetzelfde eigenlijk als met series. Laatst schreef ik over mijn 5 favoriete series. Met films heb ik dit iets minder, maar vooral een film kijken met mijn ouders in de woonkamer vind ik dan leuk op een zondagmiddag. En dan ondertussen wat neuzen op het internet of werken aan mijn blog.

Screenshot_2014-12-13-14-00-48

Kamer veranderen

Sinds kort vind ik het leuk om mijn kamer wat gezelliger te maken met onder andere accessoires. Ik heb een kleine kamer en kan maar op 2 manieren alles neerzetten. Als ik een grotere kamer zou hebben met meer opties, zou ik het om de zoveel tijd veranderen. Ook al is het maar 2 kastjes verschuiven, het ziet er gelijk anders uit! Of je gaat op zoek naar nieuwe accessoires voor je kamer. Misschien heeft je moeder nog iets liggen? Je kunt ook zoeken naar DIY’s. Wat je hierboven ziet heb ik van de week zelf gemaakt. Ik heb gewoon een paar leuke plaatjes van Tumblr en WeHeartIt uitgeprint en opgeplakt op een canvasboard.

het web

Ik zit heel de dag door eigenlijk op Youtube. Op zoek naar nieuwe muziek, maar vooral kijk ik youtubers. Laatst schreef ik ook over mijn 5 favoriete youtubers. Er zijn echt heel veel youtubers op youtube, dus daar ben je wel even zoet mee.  Er zijn ook nog andere sites die ik bezoek. Onder andere; Bloglovin.nl, netflix.nl, talloze andere blogs, vrouwen.nl. Of ik vul mijn wishlist aan op forever21.nl, newlook.nl, boohoo.nl of hm.nl.

Bakken

Bakken heb ik altijd al leuk gevonden. Iets waar de mensen om mij heen denk ik wel blij mee zijn (vooral mijn vader). Bakken vind ik echt heel leuk om te doen. Ook al mislukt het wel eens. Het ontspant me ook. Er zijn genoeg bakrecepten te vinden op het internet met simpele ingrediënten. Of misschien heb je nog wel een pak in de kast liggen?

IMG_5550

Een blog beginnen

Ik ben een blog begonnen, omdat ik me verveelde! Als je een blog begint moet je er eigenlijk niet te veel over nadenken. Je hoeft niet per se gelijk een domein naam aan te vragen. Je kunt ook beginnen op wordpress.nl of blogger.nl. Wel is het fijn als je van te voren weet waar je over wilt gaan bloggen. Schrijf ook echt over onderwerpen die jij interessant vindt!

 2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *