10 boeken die ik heel graag in 2018 wil lezen

Dit jaar zie ik ze ook weer voorbijkomen. De 18 boeken die je wilt lezen in 2018. Ik heb het afgelopen jaar niet zo heel veel gelezen. Namelijke 38 boeken, wat nog steeds veel is, maar het jaar daarvoor had ik er namelijk 49 gelezen. Daarom heb ik geen lijstje met 18 boeken maar met 10 boeken die ik dit jaar heel graag wil lezen!

Did I mention I love you – Estelle Maskame

Al twee zomers lang wil ik deze trilogie lezen en ik ben er nog steeds niet aan begonnen! Het lijken me echt perfecte zomerboeken, met veel drama en romantiek. Ik heb de boeken natuurlijk nog niet gelezen, maar de samenvatting doet me heel erg denken aan After van Anna Todd.

Throne of glass –  Sarah J. Maas

Deze serie wil ik ook al jarenlang lezen, maar het laatst boek werd steeds uitgesteld. Als je verder leest zijn er best een aantal series waar ik aan wil beginnen dit jaar, dus ik hoop echt heel erg dat ik eindelijk aan deze serie ga beginnen.

Lady Midnight –  Cassandara Clare

Ik houd van Cassandra Clare haar boeken en ik heb al haar boeken gelezen, behalve haar laatste trilogie. Met de Books Ever After serie op goodreads gaan we bijna al haar boeken lezen dit jaar. Dat betekent dat ik haar andere boeken nog een keer ga lezen en daar heb ik onwijs zin in! In november gaan de Lady midnight lezen en ik kan niet wachten. Het laatste boek van deze trilogie komt trouwens in december uit.

Six of crows – Leigh Bardugo

Ik heb vorig jaar The Grisha trilogie gelezen. Het eerste boek vond ik onwijs leuk, maar de andere twee boeken vielen me best wel heel erg tegen helaas. Ik hoor van iedereen dat deze trilogie veel beter en leuker is, dus ik wil het best wel een kans geven!

The inexplicable logic of my life – Benjamin Alire Sáenz

Dit boek kwam eind vorig jaar eindelijk in paperback uit en ik heb hem gewoon nog steeds niet gekocht! Ik hoop dat ik hem volgende maand eindelijk ga lezen. Aristotle and Dante discover the secrets of the universe is namelijk mijn favoriete boek, dus ik ben heel benieuwd naar zijn andere boeken!

They both die at the end – Adam Silvera

Vorig jaar las ik More happy than not en History is all you left me van Adam Silvera en hij is echt één van mijn favoriete schrijvers geworden. Ik moet dus alleen nog They both die at the end lezen en ik ben zo benieuwd!

Of fire and stars – Audrey Coulthurst

Ik zag dit boek voorbijkomen bij een booktuber die vertelde over welke boeken er allemaal uitkomen in 2018. Dit boek gaat over een prinses die wordt uitgehuwelijkt aan een prins, maar ze wordt verliefd op zijn zus! Er zit ook magie in dit boek, maar de samenvatting klinkt al geweldig en ook is de kaft super mooi! Het boek komt 6 februari uit in paperback!

When we collided – Emery Lord

Dit boek wordt vergeleken met All the bright places en I’ll give you the sun. Twee van mijn favoriete boeken, dus ik moet dit boek wel lezen om te kijken of het waar is. Ik weet voor de rest niet zo heel veel over dit boek, maar ik moet hem echt gaan lezen dit jaar.

Under rose-tainted skies – Louise Gornall

Ik vind boeken die over mental health gaan altijd heel erg interessant en in dit boek heeft het hoofdpersonage een angststoornis, OCD en Agorafobie en ik heb alleen maar goede verhalen gehoord over dit boek. Ik ben echt heel erg benieuwd!

Every last word – Tamara Ireland Stone

Dit boek wil ik ook al een lange tijd lezen, maar hij kwam maar niet uit als paperback, maar nu is het boek wel uit in paperback en wil ik hem heel graag lezen. Dit boek gaat ook over mental health en het hoofdpersonage heeft OCD.

Welke boeken wil jij heel graag in 2018 lezen?

3 Comments

  1. Under rose tainted skies ziet er mooi uit! De DIMILY serie vond ik zelf een beetje tegen vallen. Toch net wat te kinderlijk voor mijn smaak. Wel lekker makkelijk weg te lezen! 🙂

  2. Wat een mooie lijst! Veel hiervan staan ook op mijn TBR. Ik ben vooral heel benieuwd naar Six of Crows en When We Collided. Wat leuk trouwens dat je lid bent van Books Ever After, ik ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *