10 dingen die mij vrolijk maakte

Meestal doe ik om de twee maanden een currently loving artikel, waarin ik over mijn favorieten van de afgelopen twee maanden vertel. Eind mei staat weer zo’n artikel gepland, maar er staan pas echt 3 favorieten op mijn lijstje, daarom verschuif ik dat artikel door naar juni. Maar het leek mij wel leuk om 10 dingen te vertellen die mij de afgelopen tijd vrolijk maakte!

Kaartjes voor Halsey

Begin april maakte Halsey eindelijk haar europe dates van haar HFK tour bekend en ik heb kaartjes! Ze komt 25 september in AFAS live en ik ga samen met de vriendin van mijn broer en we hebben er zo’n zin in! Als je me langer kent weet je dat Halsey echt mijn favoriete artiest is. Haar live shows zien er altijd onwijs gaaf uit, dus ik ben heel erg benieuwd!

Foodtruck festival

Eind april was er in onze wijk het Toost foodtruck festival, omdat de wijk nu helemaal klaar was. We kregen een paar gratis muntjes en hebben heerlijk (gratis) gegeten en gedronken en het was ook nog eens heerlijk weer!

Platenbeurs

De week daarna kwam mijn oom gezellig op bezoek en zijn we naar een kleine platenbeurs geweest. Mijn oom is namelijk gek op platen en ik en mijn ouders ook! Het was slecht weer, dus het was ook nog eens lekker rustig. We hebben 3 platen van Elton john gekocht en nog één van Elvis en mijn ma nam er nog één mee van Diana Ross. Goed geslaagd dus!

Gezellig feestje

Twee weken terug had ik een verjaardagsfeestje van een vriendin en dat was heel erg leuk en gezellig!

Lush bestelling

Twee weken terug deed ik een bestelling bij Lush, omdat het bijna moederdag was en ik wilde graag zo’n moederdag cadeaupakket aan mijn moeder geven. (waar ze trouwens heel blij mee was!) Ik bestelde ook nog wat dingen voor mezelf. Zoals het masker cup o’coffee, een tea tree steam tablet, Dream steam tablet en een leuke knot wrap voor in mijn haar! Ik kreeg er ook nog eens een gratis vers maskertje bij, dat maakte me helemaal blij.

Carrot cake

Met moederdag maakte ik een Carrot cake, want daar is iedereen gek op!

Nieuwe oorbellen

Ik had een heel leuk nieuw topje gekocht voor dat feestje, maar ik heb heel weinig sieraden. Eigenlijk omdat ik vrijwel nooit sieraden draag, maar daar wil ik verandering in brengen. Ik bestelde deze super leuke oorbellen bij My jewellery. De hoops had ik in met het feestje en de bijtjes heb ik bijna dagelijks in! Ik vind ze zo schattig en die hoops vind ik heel mooi.

Tent uittesten voor Zweden

Ik ga eind juni met mijn ouders, broer en zijn vriendin (en de hond ofcourse) naar Zweden! Voor mij en mijn ouders is dat de tweede keer, want twee jaar geleden reden we door zweden met een camper. Nu hebben we gewoon een huisje gehuurd in het zuiden van Zweden, maar je mag bijna overal in Zweden wildkamperen, dus mijn vader heeft allemaal kampeerspullen gekocht, zoals een tent, luchtbedden en een buitenkeuken. Vorig weekend gingen we de tent uitproberen en ondanks dat hij helaas stuk ging, dus kunnen we hem gelijk retour sturen, vond ik het heel leuk om te tent op te zetten. We hebben ook nog een hangmat!

VVV bon gekregen van werk

Het was blijkbaar vorig week de dag van de zorg en toen kreeg ik ineens in de post een VVV bon van mijn werk!

Cactusjes groeien!

Bij de Dirk hadden ze weken geleden zaadjes om je eigen cactussen te groeien en het werkt! Ik hoop dat ik ze in leven kan houden, want ze zijn zo schattig.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *