10 leuke dingen deze herfst/winter

De laatste drie maanden van het jaar zijn altijd onwijs druk! Ik heb onder andere heel veel verjaardagen en zelf ben ik ook jarig. Ook beginnen in oktober vaak nieuwe series. Vandaag ga ik jullie vertellen wat voor leuke dingen ik allemaal ga doen aankomende herfst/winter!

Heel veel verjaardagen

Zoals ik net al zei heb ik onwijs veel verjaardagen in oktober en november. Ik kan nu al in mijn agenda zien dat ik 6 verjaardagen heb namelijk. Druk, maar wel heel erg leuk.

Mijn eigen verjaardag!

Zelf ben ik 3 november jarig en dit jaar word ik 23 jaar. Ik vier het die zaterdagavond met vriendinnen. Een paar drankjes en hapjes doen en dan later waarschijnlijk stappen. Heb er echt onwijs veel zin in!

Haar verven

Afgelopen donderdag heb ik mijn haar geverfd! Ik wilde het al heel lang rood verven en nu heb ik het gewoon gedaan. Ik dacht dat ik heel erg zou moeten wennen, maar het valt best wel mee! Soms als ik in de spiegel kijk schrik ik nog wel eens, maar niet zo erg als dat ik verwacht had. Op de foto was het echt net geverfd en het gaat nog wel een beetje vervagen. Ben heel benieuwd hoe lang de kleur mooi blijft!

Making a murderer seizoen 2

Veel series beginnen in oktober vaak weer en zo komt ook eindelijk seizoen twee van Making a murderer. Ik vond seizoen één heel erg interessant, dus ik ben heel erg benieuwd naar seizoen twee. Ze zeggen namelijk dat er nieuw bewijsmateriaal is.Legacies seizoen 1

Legacies gaat eindelijk beginnen en ik ben zo enthousiast hierover. Toen The originals hun laatste seizoen aankondigde, was ik bang dat er echt een eind zou komen aan “The vampire diares era”. Maar toen kondigde ze deze serie aan! Ik vind Hope een leuk karakter en ik hoop heel erg dat ook Caroline en Alaric een grote rol gaan spelen in de serie.

Germaine blijft slapen met Halloween

Germaine is de vriendin van mijn broer en ook een goede vriendin van mij geworden. Rond Halloween gaat mijn broer een paar dagen weg, dus blijft Germaine gezellig een paar dagen bij ons slapen! Ik heb nog nooit Halloween gevierd en nu gaan we het waarschijnlijk een beetje vieren. Geen hele enge films waarschijnlijk, want dan kunnen we allebei niet meer slapen.

Weekendje weg

Het weekend na mijn verjaardag gaan we een weekendje weg naar Duitsland met mijn ouders, broer, Germaine en Bono! We gaan dan een beetje mijn verjaardag en ook nog Germaine haar verjaardag vieren. We gaan vaak weekendjes weg samen en dat is altijd heel erg leuk. We hebben nu ook een huisje met een bad, dus ik kan minstens 3 keer een Lush bad nemen! Ook nemen we altijd een huisje met een openhaard, want dat is zo gezellig altijd.

Blijdorp

Ik wil heel lang weer eens naar een dierentuin en Blijdorp is voor mij het dichtstbijzijnde dierentuin. Ik ga samen met mijn beste vriendinnetje! Ik ben gek op dieren en ik heb wel altijd een beetje een dubbel gevoel bij dierentuinen. Ik vind het zielig dat ze zo opgesloten zitten, maar ze kunnen ook niet meer terug in het wild worden gezet..

Black Friday

Elk jaar vergeet ik het, maar dit jaar staat het in mijn agenda! Zodat ik mijn geld een beetje kan bewaren voor alle goede deals. Ik denk niet dat ik met die drukte de stad in ga, maar misschien ga ik wel online gebruik maken van de vele kortingen!

Kerst!

En dan is er natuurlijk kerst! Zoals jullie weten ben ik dol op kerst. Ik moet helaas wel werken op eerste kerstdag en waarschijnlijk vier ik het met mijn broer en Germaine een andere keer, omdat Germaine ook moet werken. Maar heel de maand december vind ik altijd al onwijs leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *