10 leuke dingen om deze zomer alleen te doen

Elke zomer heb ik weer dezelfde struggle dat ik in de zomervakantie leuke dingen wil gaan doen, maar iedereen op vakantie is. Ik ga namelijk altijd best vroeg op vakantie. Ik denk dat meer mensen deze struggle wel herkennen. Je hebt dan al snel de neiging om binnen Netflix te kijken of een boek te lezen, maar er zijn echt wel een paar leuke dingen die je alleen kunt gaan doen!

Shoppen

Ik vind het de laatste tijd echt heerlijk om alleen te shoppen. Dan kan je alles op je gemak bekijken en zo lang of kort in een winkel blijven. Het beste is denk ik wel om dit te doen op een niet te warme dag. Vorige week ben ik nog even alleen wezen shoppen. Ik had namelijk echt iets van een lange wijde broek of rok nodig voor werk voor met dit warme weer!

Rommelmarkt

Rommelmarkten zijn altijd heel erg leuk! Je kunt ook naar bijvoorbeeld een platenbeurs gaan of mijn bibliotheek had laatst een uitverkoop. Ook heel leuk om alleen heen te gaan!

Terrasje pakken

Nadat je een rommelmarkt bezocht hebt kan je heerlijk op een terrasje gaan zitten en een lekker drankje bestellen. Misschien zelfs wel een lekker gebakje erbij!

Wandelen/fietsen

Ik heb zelf een hond, dus ik loop vaak wel een stukje met Bono in het park. Op warme dagen en dan wat vroeger op de dag is dat echt heerlijk! Wandel je niet zo graag? Dan kan je ook een fietstocht doen in je eentje!

Zwemmen

Heb je in de buurt een meer of een buitenzwembad? Ga dan met lekker weer zwemmen in je eentje. Neem een boek en muziek mee en je hebt een heerlijke middag.

Zonnen in je tuin/balkon

Heb je een tuin of een balkon? Dan kan je aan je kleurtje werken. Ik heb alleen in de ochtend de zon, maar als het zo heet is als nu is het sowieso te heet om ’s middags in de zon te zitten.

Begin je eigen moestuin

Moestuintjes zijn helemaal in! Mijn broer en zijn vriendin hebben een hele mooie moestuin bijvoorbeeld. Ik zelf heb geen moestuin, maar wel cactussen gekweekt en die doen het goed!

Bioscoop

Helaas zijn er ook niet zo hele mooie zomerdagen en dan kan je ook leuke dingen binnen doen. Bijvoorbeeld naar de bioscoop! Ik vind het helemaal niet raar om alleen naar de bioscoop te gaan en deze zomer komen er ook genoeg leuke films uit, zoals Mamma mia!, The darkest minds, The incredibles 2, Hotel transylvanië 3 en Grazy rich asians. In Rotterdam heb je ook altijd het pleinbioscoop in augustus!

Bakken

Ik vind bakken altijd zo ontspannend. Niets is lekkerder dan op een regenachtige dag lekkere muffins te bakken!

Outfits samen stellen

Dit vind ik altijd leuk om te doen als ik me verveel. Namelijk door mijn kast heen te gaan en nieuwe outfits samen stellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *