10 winkels/onlineshops waar je dit jaar je kerstcadeaus kunt kopen!

eerstefoto

Elk jaar is het weer een gedoe om de kerstinkopen te doen. Ik heb vandaag 10 winkels/onlineshops waar je waarschijnlijk wel iets leuks tegen komt! Wij doen met kerst meestal niet zulke grote cadeaus, dus dit zijn ook winkels waar je vooral leuke kleine cadeaus kunt kopen.

flyingtigeralles

Flying tiger

Ik vind Flying Tiger zo’n leuke winkel. Ik ontdekte het een keer toevallig in Utrecht, maar in Rotterdam zit er ook een winkel. Ze hebben denk ik elke maand weer iets anders in de winkel liggen. Ik vind het echt een cadeautjes winkel. Ze hebben ook altijd hele leuke kaarten! Ik had hier toevallig mijn sinterklaas cadeautje vandaan.

www.flying-tiger.nl

Mini in the box

Bij mini in the box hebben ze echt heel erg veel. Je moet wel heel erg snel zijn met bestellen, want het kan soms wel een maand duren. Ik heb hier vaak telefoonhoesjes besteld, maar ze hebben ook echt onwijs veel sieraden en hele leuke handige gadgets!

www.miniinthebox.nl

kkecalles

Kkec

De Kkec zit in Rotterdam en ze hebben echt heel veel leuke dingen ook. Wel iets duurder dan de andere winkels. Ze hebben er heel veel leuke boeken, denk aan recepten, haakboekjes en nog veel meer leuks. Ik vond deze dingen hierboven wel leuk, vooral de LP onderzetters.

www.kkec.nl

Primark

Bijna elk jaar heb ik mijn kerstcadeaus van de Primark vandaan. Zeker handig voor als je bijvoorbeeld pyjama’s wilt kopen voor iemand. Vorig jaar kocht ik er dan ook voor mijn broer een pyjama, sokken en hele leuke sloffen!

www.primark.nl

etsyallles

Etsy

Ik heb zelf nog nooit iets besteld bij Etsy, maar ik zie het vaak bij anderen voor bij komen. Bij Etsy kan je je eigen shop openen en dan producten verkopen. Het is vaak heel erg goedkoop en je vind er hele originele dingen! Op mijn lijstje van bol.com heb ik dit als tip gegeven voor een leuke boekenlegger! Zeker die veren boekenleggers en die van Harry Potter vind ik erg leuk!

www.etsy.nl

Bol.com

Bol.com is echt je redder in nood als je last minute een cadeau moet kopen. Vaak bezorgen ze de volgende dag of in ieder geval binnen 4 dagen. Je hebt dan ook van alles bij bol.com, make up, boeken. Je hebt ook heel veel goedkope boeken trouwens als je goed zoekt! Dit jaar hebben wij hier als gezin een kerstlijstje gemaakt, zodat je weet wat je lootje wilt voor kerst!

www.bol.com

lushalles

Lush

Ik zelf ben gek op de lush en ik vind het ook wel een beetje een verwen merk. Ook voor jongens heb je hier leuke dingen hoor! Bijvoorbeeld shower gellys in grappige vormen of showergels die kneedbaar zijn! Ook hebben ze hele leuke cadeausets van verschillende prijzen. Zelf wil ik heel graag een keer een bath bomb voor in bad, maar ik heb helaas zelf geen bad. Elke keer als ik een weekendje weg gaat of op vakantie ga hoop ik dat we een bad hebben en dan ga ik het een keer voor mezelf kopen!

www.lush.nl

V&D

Ook de V&D vind ik een goede winkel om voor cadeaus te kijken. Je hebt er van alles, kleding, chocolade, huisartikelen, rituals. Zeker rituals is een aanrader, iedereen vind dat wel fijn en je hebt ook genoeg keuze. Je hebt zeker luxe merken, maar ook als je goed zoekt een paar leuke iets goedkopere items.

www.vd.nl

tbsalle

The body shop

Ik houd iets minder van the body shop dan van de Lush, maar TBS is ook een goede winkel om te kijken voor kerstcadeaus! Ook TBS heeft net als lush mooie cadeausets van verschillende prijzen, maar hier heb je ook voor mannen fijne producten. Deze modern gent’s rescue kit voor mannen is een leuk idee!

www.thebodyshop.nl

Hema

De hema heeft altijd leuke kleine cadeautjes vind ik! Ook hele leuke kleren vooral voor kinderen. Ik zag toevallig van de week een kinderoverhemd met kerstbomen erop, super leuk. Ook heb je fijne verwenproducten, sjaals, kaarsen en nog meer bij de Hema.

www.hema.nl
3 Comments

  1. Ah superleuk artikel! Kkec kende ik nog niet, Etsy vind ik zelf heel fijn om op rond te neuzen, ik heb er nog maar 1 keer iets gekocht omdat mijn budget er niet helemaal op aan sluit haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *