15 boekfeitjes over mij!

boekfeitjes

Vorig jaar deed ik de 50 facts about me tag! Op die manier konden jullie mij een beetje beter leren kennen. Nu leek het mij wel leuk om een paar boekfeiten over mij te laten weten! Als je mijn blog volgt dan weet je dat mijn grootste hobby lezen is. Ik lees ongeveer 4 boeken per maand, dus ik heb genoeg boekfeiten kunnen vinden over mezelf!

1. Ik ben helemaal gelukkig in een boekenwinkel

2. Maar toch koop ik al mijn boeken online

Ik vind het super leuk om in een boekenwinkel rond te neuzen, maar de boeken zijn online gewoon veel goedkoper. Vind dat nog steeds jammer!

goedprideandprejudive

3. Het enige boek wat ik nooit heb uitgelezen is Pride and prejudice

Ik lees altijd een boek uit, maar ik kwam gewoon echt niet door Pride en Prejudice heen. Klassieke boeken zijn gewoon niet voor mij weggelegd. Zo las ik ook the great gatsby, want dat is één van mijn favoriete films, maar van het boek begreep ik echt niet.

4. Ik gebruik de boekenleggers van bookdepository

5. Het enige novella die ik ooit heb gelezen is Fairest

Van de Divergent serie, de shatter me serie en de maze runner serie heb ik nooit de novella’s gelezen en ik ga dat waarschijnlijk ook nooit doen. Ik vind het nooit echt toegevoegde waarde hebben. Ik miste heel erg de lunar chronicles en daarom heb ik wel fairest gelezen en ik ga ook stars above lezen.

goedseries

6. Ik lees series altijd helemaal uit

7. Ik heb het meest blauwe boeken

8. Op dit moment heb ik 94 boeken

9. Maar 4 boeken daarvan heb ik niet gelezen

Aan het einde van elke maand bestel ik ongeveer 3 of 4 boeken die ik de volgende maand wil gaan lezen. Op die manier verspil ik geen geld en heb ik niet honderden boeken liggen die ik nooit ga lezen.

10. En maar 2 boeken daarvan zijn hardbacks

En dat zijn Harry potter and the cursed child en Girl online. Ik vind hardbacks wel mooier, maar paperbacks lezen fijner en ze zijn goedkoper. Wat wel heel vervelend is, is dat veel boeken vaak eerst in hardback uitkomen en dan maanden later pas in paperback en soms zelfs pas een jaar later.

11. Als kind las ik vroeger altijd stiekem met een zaklamp onder mijn dekbed

En als ik dan iemand op de gang hoorde deed ik heel snel mijn zaklamp weer uit. Tot zo ver het meest bad ass wat ik ooit heb gedaan als kind.

12. Mijn lievelingsboek is Aristotle and Dante discover the secrets of the universe

goedstickynotes

13. Sinds kort gebruik ik sticky notes tijdens het lezen

Toen ik Aristotle and Dante opnieuw ging lezen laatst leek het me look om sticky notes te gebruiken. Bij bijvoorbeeld mooie quotes of leuke scenes. Vanaf nu ga ik dat met elk boek doen, lijkt me ook handiger als ik reviews schrijf!

14. Ik ben lid van de BooksEverAfter boekenclub op goodreads

En laatst zette ik daarop dat ik de bind up van de eerste 2 boeken van de lux serie te ruil had en iemand anders wilde hem wel ruilen voor stars above en toen ben ik naar het meisje gegaan, want ze woonde best dichtbij en hebben we een boek geruild. Zo leuk!

15. Ik lees ongeveer 50 bladzijde per uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *