5 documentaire aanraders o.a Scientology

Scientology

Soms dan heb ik geen zin om een film te kijken en dan kijk ik vaak een documentaire! Maar er zijn best veel documentaires en ook veel slechte documentaire, daarom vind ik het altijd lastig om er één uit te kiezen. Daarom geef ik vandaag mijn documentaire aanraders!

Going Clear: Scientology and the Prison of Belief

Scientology is een geestelijke beweging en van wat ik allemaal gezien heb is het echt heel creapy. Ik kan het niet zo goed uitleggen, daarvoor moet je echt de documentaire gaan kijken. Zelfs bekende mensen zoals Tom Cruise zitten erbij. Echt de interessantste en beste documentaire die ik ooit gezien heb.

 

Fat sick & nearly dead

Joe Cross heeft 50 kilo overgewicht en een auto-immuunziekte. Door middel van het alleen maar drinken van groente- en fruitsappen gaat hij proberen af te vallen en gezonder te leven. Echt heel inspirerend voor als je gezonder wilt gaan leven!

Amanda Knox

Ken je het verhaal van Amanda Knox nog? Amanda studeerde een tijdje in Italië waar ze ook een vriendje kreeg. Op een dag komt ze thuis en is haar huisgenoot vermoord. Jarenlang worden Amanda en haar (nu ex) vriend verdacht. Hebben ze het gedaan of niet?

Minimalism: A Documentary about the Important Things

Deze documentaire gaat over 2 vrienden die hun leven hebben omgegooid en minimalistisch zijn gaan leven. Wat houdt minimalisme nou precies in? En hoe helpt dat ons? Ook een inspirerende documentaire! We willen altijd maar meer, maar hebben we die spullen wel nodig? Maakt het ons wel gelukkig of juist alleen maar ongelukkig?

Twinsters

Dit vond ik zo’n schattige documentaire! Het gaat over 2 meisjes die geadopteerd zijn en één woont in Frankrijk en de ander is Amerikaanse en 1 van de meisjes vindt een Youtube filmpje van het andere meisje en komt erachter dat ze wel eng veel op elkaar lijken. Ze houden contact en gaan op onderzoek uit of ze misschien tweelingen zijn.

Ik heb nog veel meer documentaires die ik wil zien zoals The white helmets, propoganda game en audrie & daisy en nog veel meer!

 

One Comment

  1. Ohh die Twinsters documentaire vond ik ook heel leuk! En die Scientology docu zou ik echt aan iedereen aanrader, zó bizar hoe dat allemaal in zijn werk gaat! Ik ben zelf heel benieuwd naar de Minimalism docu en naar die over Amanda Knox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *