5 favoriete dierproefvrije gezichtsmaskers

dierproefvrije gezichtsmaskers

Iedereen heeft denk ik wel zijn favoriete gezichtsmaskertjes en die heb ik ook! Vandaag laat ik jullie mijn 5 favoriete dierproefvrije gezichtsmaskers zien. 4 kan je kopen in de winkel en ook heb ik een DIY masker voor jullie!

dierproefvrije gezichtsmaskers

Dr. van der Hoog Crèmemasker fruitzuur

Dit masker ontdekte ik vorig jaar. Ik was op zoek naar maskertjes die goed werkten tegen acné en toen kwam ik dit masker tegen en die is ook nog eens dierproefvrij! Alle maskertjes van Dr. van der hoog zijn fijn, maar dit is mijn favoriet. Er zit een bepaald zuur in dit masker, wat goed werkt tegen pukkels. Één zakje kan je trouwens wel 2 tot 3 keer gebruiken, er zit best veel in! De maskertjes van Dr. van der Hoog zijn €2,29 per stuk, maar bij de Kruidvat zijn ze heel vaak in de aanbieding!

dierproefvrije gezichtsmaskers

Essence Time to wake up face sheet mask

Ik had nog nooit een sheet mask geprobeerd en ze zijn ook heel moeilijk te vinden vind ik! Vooral als je wilt dat ze wel dierproefvrij zijn. Toen kwam ineens Essence met een sheet mask! Ik was super verrast door dit masker. Het doet precies was het belooft! Mijn huid is heel erg gehydrateerd na het gebruiken van dit masker en mijn huid ziet er gewoon weer wat stralender uit. Ik gebruik dit masker vaak als ik de avond ervoor een feestje gehad heb. Ik heb hier al een review van gedaan, die kan je hier lezen als je meer wilt weten over dit masker. Het masker is te koop bij Kruidvat voor €1,59.

dierproefvrije gezichtsmaskers

De tuinen Groene klei masker

Van dit masker heb ik ook al een review gemaakt, die kan je hier lezen. Dit masker is het meest heftige masker van alle 5 de maskers. Het is een heel dik klei masker en de eerste 2 minuten dat ik dit masker op heb prikt het masker ook wel eventjes. Vaak gebruik ik dit masker als mijn huid echt heel slecht is met heel veel pukkels. Het liefst breng ik het masker alleen aan op de plekken waar ik last heb van pukkels, want het masker kan je huid wel heel erg uitdrogen. Het beste masker tegen pukkels! Het masker is bij de tuinen te koop voor €9,39.

dierproefvrije gezichtsmaskers

Lush maskertjes

Ik kan niet echt kiezen wat nou mijn favoriete masker is van Lush, want ik vind ze allemaal heel erg fijn! Een paar van mijn favorieten zijn Cupcake, Catastrophe Cosmetic en Love Lettuce. Elke keer als ik langs de Lush ben neem ik wel een maskertje mee. De maskertjes van Lush zijn allemaal rond de 11 euro en als je 5 lege potjes inlever krijg je een maskertjes gratis!

diy chocolade masker

DIY chocolade avocado masker

Dit is echt mijn favoriete DIY masker ooit! Vorig jaar liet ik al in dit artikel zien hoe je dit maskertje maakt. Het enige wat je nodig hebt is een avocado, cacaopoeder en honing. Dit masker is heel goed als je last hebt van een droge huid met pukkels. Ik heb altijd een glow op mijn huid na het gebruiken van dit masker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *