5 favoriete wandelgebieden

wandelgebieden

Het is weer lente, dus het is weer lekker weer om te gaan wandelen! Ik heb wel vaker wandelgebieden laten zien op mijn blog en vandaag zet ik mijn 5 favoriete wandelgebieden voor jullie op een rijtje!

Soestduinen  

Dit wandelgebied ligt in Utrecht. Het is een gebied waar in het midden een stuifzandvlakte is en eromheen een mooi bos. Dit gebied is vaak wat drukker met wandelaars, waar ook wel gezellig is! De foto hierboven is echt één van mijn favoriete foto’s die ik ooit heb gemaakt!

Bergen op zoom 

Ik stond vroeger met mijn familie op een camping in bergen op zoom. Dus ik ken het net zo goed als mijn eigen stad. Er zijn verschillende gebieden waar je kan wandelen hier, maar ik vind het altijd leuk om sowieso even langs de nieuwe drenck te lopen. Dat is een kinderboerderij waar je ook wat kan eten en drinken!

Kalmthout

Kalmthout 

Ik ben hier nog maar één keer geweest, maar dat komt doordat het helemaal in België is. Het gebied is onwijs groot en je hebt dan ook talloze verschillende wandelroutes. Je kan hier dus zo lang wandelen als je wilt!

het Doornse Gat

Doornse gat 

Dit gebied ligt ook in Utrecht. Hier hebben we een keer een avondwandeling gelopen. Het was toen hartje zomer en bloedheet dat het te warm was om overdag te wandelen. Ik weet nog dat we net op tijd weer terug waren, want toen begon het met regenen en onweren! Dit is een heel mooi bos, waar heel veel geocatches zijn!

Boswachterij dorst 

Dit is een heel leuk gebied in noord-brabant! Op een gegeven moment kom je bij een hele grote plas en daar lopen loslopende buffels! Heel leuk, maar je moet wel je hond even vast doen natuurlijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *