5 favorieten Lush producten

Al Jaren ben ik fan van de Lush. De eerste paar jaren heb ik eigenlijk alleen maar de heerlijke verse maskertjes gebruikt. Ik wist eigenlijk niet zo goed waar ik moest beginnen. Toen mijn schoonzus bij de lush ging werken kreeg ik meer inzicht in al hun andere producten en ben ik zoveel mogelijk andere producten gaan uitproberen. In dit artikel ga ik jullie laten zien wat mijn favorieten producten van de lush zijn!

Lush

Angels on bare skin

Dit is denk ik wel mijn nummer één product van de Lush. Als hij bijna op is koop ik alweer een nieuwe. Het is een facewash. Je pakt ongeveer ter grootte van een erwt van het product in je hand, mengt het met een beetje water en wrijft het over je gezicht heen. Het product zit vol met lavendel, roos absolue en gemalen amandelen. 3 ingrediënten waar ik gek op ben. Ik merk ook echt verschil als ik dit product niet gebruik. Als ik hem gebruik is mijn huid gelijk heerlijk zacht en heb ik last van minder onzuiverheden.

lush

Mask of magnaminty (zelf conserverend)

Ik ben gek op de verse maskertjes van Lush en dan vooral brazened honey en cupcake, maar mijn top favoriet is mask of magnaminty. Je hebt de normale versie, maar ook de zelf conserverende versie. In de conserverende versie zit meer honing, waardoor hij een stuk zachter voor de huid is en daar gaat mijn voorkeur naartoe. Het masker ruikt heel sterk naar mint en hij voelt ook koud aan op de huid. Mask of magnaminty is ook een stuk voordeliger. Je betaalt namelijk minder als voor een vers maskertje én je krijgt 50 gram meer product. Daarnaast is mask of magnaminty (zo ook cup o’coffee) 3 maanden houdbaar en een vers maskertje maar 1 maand. Ook kan je mask of magnaminty buiten de koelkast bewaren. Als ik dit masker elke week gebruik zie en voel ik echt een mega verschil. Een super zachte huid zonder pukkels!

Sleepy

Sleepy is het meest kalmerende product ooit. Je hebt de bodylotion, maar sinds dit jaar is de showergel niet meer alleen verkrijgbaar tijdens de kerstperiode, maar zit hij in het vaste assortiment! Het is een super lekkere zoete lavendel geur, zelfs mijn vriend vindt dit een lekkere geur. Het liefst douche ik hier elke avond mee en smeer ik me daarna in met de bodylotion.lush

Rose jam

Niets is zo lekker als de geur van rose jam. Ik kreeg afgelopen kerst deze showergel, want ik wilde hem al heel lang een keer proberen. Hij ruikt naar hele warme zoete rozen. Heel lekker en romantisch! De showergels van Lush zijn best prijzig, maar als je ze samen gebruikt met een spons dan doe je er echt heel lang mee. De ro’s argan is een body conditioner in dezelfde geur en die is ook mega fijn!

Knot wraps

Vooral in de zomer draag ik vaak sjaaltjes in mijn haar en die van Lush zijn altijd zo leuk en fijn! Je vindt bij Lush knot wraps van 100% biologisch katoen en knot wraps gemaakt van tweedehands sjaaltjes.  Heel erg milieuverantwoordelijk dus! In de collecties, die een paar keer per jaar uitkomen, zitten vaak hele leuke knot wraps.

Daarnaast nog een paar honorable mentions: D’Fluff (heerlijke zachte benen), plum rain, Figs & leaves (meest zachte handzeepje ooit), Handy gurugu (meest hydraterende handcrème ooit), Lemony flutter (voor die verschrikkelijke nagelvelletjes) en argan facial oil.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *