5 heerlijke wegkijk programma’s

Ik houd ervan om hele goede en spannende series te kijken, maar tussen de spannende series door vind ik het ook leuk om wat  “simpelere” programma’s te kijken. Vandaag heb ik mijn 5 favoriete makkelijk weg te kijken programma’s op een rijtje gezet!

Love island

Het vorige seizoen van love island vond ik zo onwijs leuk! Ook heel leuk dat veel van de koppels nog steeds bij elkaar zijn. Helaas Seba en Martin niet… Het nieuwe seizoen van Love island is sinds 2 weken weer begonnen en ik zit er gelijk weer helemaal in. Het doet me echt aan big brother denken, maar dan de dating versie!

Chateau Meiland

“wijnen! Wijnen! Wijnen!” ik denk dat ondertussen half Nederland dit programma al gekeken heeft, maar het blijft fantastisch. Elke maandagavond zit ik stipt om 20.30 met mijn familie klaar voor de tv. Vooral Martien is hilarisch, maar het hele gezin is gewoon geweldig bij elkaar. Je kan trouwens alles terugkijken op sbs.nl

Temptation island kent iedereen waarschijnlijk ook wel. Sinds het weer op tv is heb ik elk seizoen gekeken. Mijn favoriete seizoen blijft toch wel met sneaky lisa. Het idee is eigenlijk best wel raar, maar het blijft leuk om naar te kijken. Als je alle seizoen al gezien hebt van temptation island, raad ik je aan om temptation island usa te kijken. Deze staat op Videoland. De opzet is een stukje anders dan de Nederlandse versie, maar ook heel leuk en spannend.

Ex on the beach

Ik had alleen ex on the beach een paar keer voorbij zien komen op tv, maar ik had nooit echt een heel seizoen gezien. Ik begon met het kijken van seizoen 3, omdat Channah en Quinten van Temptation island vips daarin zitten. Binnen een week had ik het seizoen helemaal afgekeken! Seizoen 1 heb ik de eerste aflevering niet eens van afgekeken, want die vond ik gelijk heel stom. Seizoen 2 is wel oké. Ik moet nog beginnen aan seizoen 4 en 5.

Street food

Dit programma valt in een hele andere categorie dan de vorige programma’s. Het is een serie die te zien is op netflix. Volume 1 gaat over Azie en er zijn 9 afleveringen. Elke aflevering speelt zich af in een ander land/gebied. Je ziet lokale mensen cultureel eten maken en ook hun achtergrond verhaal. Zo leuk en interessant en er komt een hoop interessant en lekker eten voorbij! Echt een aanrader als je van kookprogramma’s houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *