5 (vegan) foodblogs tips

foodblog

Sinds ik in augustus vegetariër en parttime vegan ben geworden ben ik veel meer gaan koken en ben ik het ook veel leuker gaan vinden! Eigenlijk vind ik al mijn favoriete recepten op het internet. Vandaag vertel ik jullie mijn favoriete foodblogs en andere websites met heerlijke vegan recepten!

De groene meisjes

Mijn favoriete recept van de groene meisjes is de kokos linzen dahl. Een hele makkelijk en lekkere linzen curry en ik heb vaak wel alles in huis om dat te maken. Laatst maakte ik het recept vegan enchiladas en dat is ook echt een aanrader! Ze hebben bijvoorbeeld ook een recept voor een vegan erwtensoep, risotto, bounty’s en vegan worteltaart, Yum! Ze hebben ook een eigen E-book!

Lisa goes vegan

Lisa heeft ook een eigen kookboek en een paar fijne recepten! Ook heeft zij handige vegan tips. Zij had voor de kerst een paar hele leuke vegan recepten.

Uit pauline’s keuken

Pauline heeft ook een hele fijne foodblog. Ze maakt niet alleen vegan recepten, maar van alles wat.  Ook Pauline heeft een eigen kookboek. Paulina heeft ook lekkere curry recepten of een gevulde flespompoen!

Pinterest

Mijn favoriet voor vegan recepten is toch wel Pinterest. Je tikt vegan recept in en binnen no time heb je honderden lekkere vegan recepten. Zo maak ik vaak deze lekkere vegan creamy pasta en vegan paëlla!

Alpro

Alpro heeft ook een paar super lekkere recepten op hun site staan! Een paar favorieten van mij zijn het groente stoofschotel en de geroosterde paprika –pastinaaksoep met gepofte quinoa.

Waar haal jij inspiratie vandaan om te koken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *