Random herfst wishlist – o.a The body shop

the body shop

Ik deed laatst een LP wishlist, maar het is wel echt een lange tijd geleden dat ik een random wishlist deed. Er staan heel veel verschillende dingen op mij wishlist! Zo heb ik iets van beauty, een boek, maar ook kleding.

the body shop
Camomile Sumptuous Cleansing Butter van The body shop

Ik bleef laatst bij mijn broer en zijn vriendin slapen en zij gebruikt altijd de camomile sumptuous cleansing butter van the body shop. Ik mocht hem ook gebruiken om mijn make up eraf te halen en dat voelde zo heerlijk! Zelfs mijn waterproof mascara haalde hij er makkelijk af. Je doet een klein beetje op je vingers en maakt het dan warm en vloeibaar in je handen. Daarna wrijf je het over je hele gezicht heen, dus je krijgt wel mooie panda ogen. Dan was je het eraf met warm water en je hebt een heerlijk schoon en zacht huidje!

Fantastic beasts and where to find them, Original screenplay

Dit boek kwam vorig jaar uit toen de film uitkwam. Ik vond de film echt zo ontzettend leuk en ik zou ook wel heel graag dit mooie boek willen. Het is het originele screenplay van fantastic beasts and where to find them en het lijkt me zo leuk om te lezen!

Iets met sterren

Ik ben de laatste tijd ineens helemaal gek op sterren. Net als sterren vond ik streepjes vroeger nooit leuk en nu heb ik bijna elke dag streepjes aan.. Hoe kan een mens veranderen hè? Ik kwam erachter dat ik nog gouden sterren oorbellen had en ook kocht ik een telefoonhoesje met sterren erop, die helaas heel snel stuk ging (wel een nieuwe gekregen gelukkig). Maar ik wil heel graag een sterren blouse, maar ik kan ze nergens meer vinden!

Nette zwarte laarzen

Ik heb gewoon casuel zwarte laarsjes met een gesp die ik dagelijks draag in de herfst en winter, maar ik wil ook iets nettere voor onder een jurkje bijvoorbeeld! Misschien hebben ze wel leuke dit jaar bij de Primark?

Truien

Ik heb de laatste tijd vooral blousjes gekocht en ik kan wel een paar nieuwe truien voor de winter gebruiken. Het liefst wil ik een lekkere dikke beige trui bijvoorbeeld.

Rood tasje

Met sommige outfits ziet het er zo leuk uit als er een rood tasje bij staat! Ik kocht bijvoorbeeld laatst een heel leuk zwart/wit blousjes met borduursels in allerlei kleuren op de mouwen van H&M en daar zou een rood tasje onwijs leuk bij staan.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *