6 boeken die geduldig wachten om gelezen te worden

Ik heb nog nooit zoveel ongelezen boeken in mijn kast liggen als op dit moment. Het zijn er namelijk 6! Dit jaar heb ik pas 8 boeken gelezen… Vorige week heb ik na 2 maanden eindelijk weer eens een boek uitgelezen en op dit moment ben ik bezig in queen of air and darkness van Cassandra Clare, wat best een pil is. Vandaag laat ik jullie zien welke 6 unread books er in mijn kast liggen.

Beautiful Disaster – Jamie McGuire

“Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand.

Travis is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem eindeloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in haar macht…”

Ik volg lovelylikelaura al een tijdje op youtube en zij is groot fan van de serie After. Ik vond die boeken ook echt een heerlijke quilty pleasure. Beautiful Disaster is het favoriete boek van Laura, dus ik was gelijk heel erg nieuwsgierig. Het is echt een good girl bad boy liefdesverhaal en soms heb ik daar echt even zin in!

It only happens in the movies – Holly Bourne

“Audrey is over romance. Since her parents’ relationship imploded her mother’s been catatonic, so she takes a cinema job to get out of the house. But there she meets wannabe film-maker Harry. Nobody expects Audrey and Harry to fall in love as hard and fast as they do. But that doesn’t mean things are easy. Because real love isn’t like the movies…

The greatest love story ever told doesn’t feature kissing in the snow or racing to airports. It features pain and confusion and hope and wonder and a ban on cheesy clichés. Oh, and zombies… YA star Holly Bourne tackles real love in this hugely funny and poignant novel.”

Een hele tijd geleden las ik het boek ‘vind ik leuk?!’van Holly bourne en ik vond dat boek zo onwijs leuk en grappig geschreven dat ik nieuwsgierig werd naar haar andere boeken. Ook heb ik ‘Am I normal yet?’ gelezen van Holly Bourne. Dat boek vond ik niet zo leuk, maar haar schrijfstijl wel. Dit boek lijkt me een onwijs schattig boek waar je doorheen vliegt.

Serious moonlight – Jenn Bennett

“From award-winning Jenn Bennett comes a swoon-worthy story with a compelling mystery at its heart Raised in isolation and home-schooled by her strict grandparents, the only experience Birdie has had of the outside world is through her favourite crime books. But everything changes when she takes a summer job working the night shift at a historic Seattle hotel. There she meets Daniel Aoki, the hotel’s charismatic driver, and together they stumble upon a real-life mystery: a famous reclusive writer-never before seen in public-is secretly meeting someone at the hotel. To uncover the writer’s puzzling identity, Birdie must come out of her shell, and in doing so, realize that the most confounding mystery of all may just be her growing feelings for Daniel.”

Jenn Bennett is één van mijn favoriete schrijfsters. Ik lees haar boeken vooral in de zomer, maar Night owls vind ik weer een heerlijk boek voor in de herfst. Als ik zie dat er een nieuw boek uit is van haar bestel ik hem gelijk zonder na te denken! Elk boek heeft vaak ook iets mysterieus wat het onwijs leuk maakt om te lezen.Made you up – Francesca Zappia

“Alex fights a daily battle to figure out what is real and what is not. Armed with a take-no-prisoners attitude, her camera, a Magic 8 Ball, and her only ally (her little sister), Alex wages a war against her schizophrenia, determined to stay sane long enough to get into college. She’s pretty optimistic about her chances until she runs into Miles. Didn’t she imagine him? Before she knows it, Alex is making friends, going to parties, falling in love, and experiencing all the usual rites of passage for teenagers. But Alex is used to being crazy. She’s not prepared for normal. Can she trust herself? Can we trust her?”

Francesca Zappia is een schrijfster waar ik al heel lang heel nieuwsgierig naar ben. Ik wilde in eerste instantie eerst haar boek ‘Eliza and her monsters’ lezen, maar het duurde telkens heel lang voordat dat boek in paperback uitkwam. Daarom bestelde ik Made you up. Boeken over mental health zijn vaak mijn favoriete boeken, dus ik ben heel erg nieuwsgierig. Ook vind ik de cover heel gaaf!

Opposite of always – Justin a. Reynolds

“When Jack and Kate meet at a party, bonding until sunrise over their mutual love of Froot Loops and their favorite flicks, Jack knows he’s falling—hard. Soon she’s meeting his best friends, Jillian and Franny, and Kate wins them over as easily as she did Jack.

But then Kate dies. And their story should end there.

Yet Kate’s death sends Jack back to the beginning, the moment they first meet, and Kate’s there again. Healthy, happy, and charming as ever. Jack isn’t sure if he’s losing his mind.

Still, if he has a chance to prevent Kate’s death, he’ll take it. Even if that means believing in time travel. However, Jack will learn that his actions are not without consequences. And when one choice turns deadly for someone else close to him, he has to figure out what he’s willing to do to save the people he loves.”

Om heel eerlijk te zijn vind ik dit boek nu niet meer zo heel boeiend klinken… Ik heb de meeste van deze boeken gekocht voor mijn vakantie, back in juni. Maar op mijn vakantie heb ik maar 2 boeken gelezen… Ik was 3 weken op vakantie en normaal lees ik dan wel minstens 6 boeken. Waarschijnlijk gaat het dan ook lang duren voordat ik dit boek ga lezen.

Queen of shadows – Sarah j. Maas

Dit is het vierde boek van de Throne of glass serie. Ik heb heir of fire, het vorige boek, meer dan een jaar geleden gelezen. Voordat ik aan dit boek begin moet ik dus echt even goede samenvattingen lezen om mijn geheugen op te frissen. Ik vind deze serie onwijs leuk, maar ik herinner me wel dat ik de boeken soms een beetje langdradig vond. Ik moet er dan ook echt in de mood voor zijn. Ik ben heel benieuwd hoe de serie verder verloopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *