6 tips voor als je je niet zo goed voelt

Goedeen

Het is weer herfst en dat betekent dat veel mensen ziek worden. Ook hebben veel mensen last van een winterdepressie en ik heb een paar tips voor als je echt ziek bent of als je je niet zo goed voelt.

Naar buiten gaan

Soms ben je gewoon te ziek om ook maar uit bed te komen, maar als je je wat beter voelt dan is mijn tip om naar buiten te gaan. Gewoon een blokje om of een kleine wandeling in het park. Het is natuurlijk helemaal handig als je een hond hebt, want die moet toch uitgelaten worden. Je zou ook een vriend/vriendin mee kunnen vragen. Frisse lucht is altijd goed! Ik vind het vooral fijn als het wat kouder is, want dan voelt het echt even goed fris en dat is wel even fijn na heel de dag binnen gezeten te hebben met de verwarming aan.

Yoga

Nog een hele goede tip voor als je niet ziek bent, maar je je niet zo goed voelt is yoga. Ik doe het nu al bijna 2 jaar. Ik begon met de video’s van DoYouYoga, maar die heb ik nu echt al heel vaak gedaan. Laatst ontdekte ik het kanaal YogaWithAdriene en zij heeft hele fijne video’s! Van de week deed ik deze video hierboven en die is echt heel erg fijn! Ik heb ook niet door dat ik een halfuur bezig ben.

goeddrie

Je make up doen

Vaak als je je niet zo lekker voelt wil je het liefst in je bed blijven liggen en niets doen. Ik heb toch wel gemerkt dat als ik wel ga douchen en mijn make up doe ik me al een stuk beter voel! Je ziet er voor je gevoel toch beter uit, waardoor je je ook beter gaat voelen. Vaak doe ik dan niet heel veel make up op. De producten hierboven gebruik ik dan meestal.

Netflix

Het liefst zou ik lezen als ik ziek ben, maar vaak ben ik te moe om te lezen en dan is netflix een goed idee! Ik maakte laatst een artikel met 10 netflix aanraders! Kijk daar eens tussen.

Kruik

Vaak heb je buikpijn of heb je het gewoon heel erg koud, dan is een kruik een goed idee! Zowat overal verkopen ze wel een kruik. Het helpt je sowieso met het warmer krijgen.

Goedtwee

Anijsmelk

Altijd als ik buikpijn heb maak ik anijsmelk. Al sinds ik klein was gaf mijn moeder het me altijd. Ik vind het zelf ook heel erg lekker en vaak helpt het ook heel erg goed tegen buikpijn!3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *