7 simpele tips om je kamer gezelliger te maken

pizap.com14537253919951

Vroeger maakte het me nooit echt uit hoe mijn kamer eruit zag, als ik maar alles had wat ik nodig had. Sinds ongeveer 2 jaar ben ik daar wel meer mee bezig en het begon allemaal toen ik lampjes kocht voor kerst. Ik heb zelfs twee simpele en leuke DIY’S! Hier zijn mijn tips om je kamer op een simpele manier gezellig te maken!

IMG_5468

Lampjes

Het begon dus allemaal met lampjes. Ik zag het vaker voorbijkomen bij mensen op het internet en vond het wel leuk voor de kerst. Die kerst is alweer een jaar geleden en ze hangen er nog! Ik vind het niet fijn om altijd mijn grote licht aan te hebben, dus heb ik altijd een klein lampje en deze lampjes aan ’s avonds! Veel gezelliger dan een groot licht.

bestegordijnen

Gordijnen

Ik heb geen idee meer hoe ik op het idee kwam om oranje gordijnen te nemen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb! Hiervoor had ik oude witte gordijnen die nogal saai waren. Ik wilde wat meer kleur in mijn kamer en ben gek op oranje. Ik bestelde deze gordijnen bij de Ikea voor 20 euro.

goeddekbed1

Dekbed

Wat ook een groot verschil kan maken is een leuk dekbed overtrek! Dit is mijn favoriet en kocht ik ook bij de Ikea, maar ik heb bijvoorbeeld ook nog een leuke met veren.

goedbloemen

Bloemen om de spiegel

Toen ik nog mijn oude gordijnen had hingen deze bloemen ook waar mijn lampjes hangen, maar met mijn nieuwe gordijnen vind ik dat te druk. Uit het niets kreeg ik het idee om ze om mijn spiegel te hangen en dat ziet er eigenlijk wel heel erg schattig uit!

goedcactussen

Cactussen

Vroeger had ik ook wel een plantjes, maar die gingen altijd dood. Toen ik laatst bij de Ikea was kocht ik deze leuke cactusjes! Cactussen zien er super leuk uit en geven wat meer leven en groen in je kamer.

goedweheartisbor

We heart it bord

Dit bord maakte ik vorig jaar alweer. Ik zit best vaak op We heart it en printte van daar een paar leuke plaatjes. Daarna plakte ik deze plaatjes op een canvas bord. Het is best nog wel een karwei om ze er leuk om te plakken, maar het ziet er heel erg leuk uit!

goedkleurplaat

Kleurplaten inlijsten

Voor kerst kreeg ik een heel leuk kleurboek voor volwassene met quotes. Ik koos er twee uit, kleurde ze in en deed ze in een simpel lijstje. Super makkelijk en leuk!
5 Comments

  1. Leuke tips! Lampjes hangen bij mij ook het hele jaar door boven mijn bed! Vind dat veel gezelliger dan zo’n groot fel licht inderdaad. Cactussen had ik ook altijd, maar omdat ze steeds opnieuw dood gingen (iets met geen water geven) heb ik nu een planten verbod op mijn kamer, haha! :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *