Boeken die ik voor 2016 wil lezen

goed1

Ik zag van de week dit filmpje van Regan (een booktuber), waarin ze verteld welke boeken ze voor het einde van het jaar nog wilt lezen. Toen kreeg ik het idee om hetzelfde te doen maar dan in een blogpost! Er zijn ongeveer 6 boeken die ik echt nog dit jaar heel graag zou willen lezen. Met nog 6/7 weken te gaan denk ik dat dat het een beetje te optimistisch is, maar ik ga mijn best doen!

goed2

Zo veel mogelijk Harry Potter

In deze blogpost kon je zien wat ik allemaal voor mijn verjaardag heb gekregen en ik kreeg onder andere een Harry Potter boxset! Nu wil ik natuurlijk zo snel mogelijk de boeken lezen. Ik heb het eerste boek al gelezen en ben nu bezig in het tweede boek. De eerste 3 boeken zijn niet zo heel erg dik, dus ik denk dat mijn goal is om dan in ieder geval de eerste 3 boeken te lezen voordat het nieuwe jaar begint.

goed3

Aristotle and dante discover the secrets of the universe – Benjamin Alire Sáenz

Dit boek kreeg ik ook voor mijn verjaardag en stond al heel lang op mijn wishlist. Zoals je kunt zien heeft dit boek aardig wat prijzen gewonnen. Volgende week ga ik een weekend weg en ik denk dat ik dan dit boek meeneem!

goed4

Let is snow – John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle

Ook dit boek kreeg ik voor mijn verjaardag en ik wil dit boek rond de kerstdagen gaan lezen! Dat wil ik al zo lang. Ik heb nog nooit een boek gelezen dat zich afspeelt rond de kerst, behalve dan bijvoorbeeld een stukje in Harry Potter. Het lijkt me zo leuk om te lezen. Dit is dan een boek met 3 korte verhalen van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle.

goed5

Shatter me – Tahereh Mafi

Dit boek kocht ik een tijdje gelezen al, maar toen kwamen er andere boeken op mijn pad. Dit boek is het eerste boek van een trilogie die aardig populair is. Het gaat over Juilliet die gevangen zit, omdat als ze iemand aanraakt diegene dood gaat. Ik ben er zo benieuwd naar, ik vind de kaft trouwens ook zo mooi!

enhanced-19465-1429806575-15

Carry on – Rainbow Rowell

Sinds ik weet dat dit boek uit zou komen wilde ik hem lezen! Ik vond Fangirl al leuk en dit boek is geschreven door dezelfde auteur en het verhaal is gebaseerd uit de fanfiction uit Fangirl. Ik hoor echt super goede woorden over dit boek en ik kan niet wachten op hem te lezen! Het is wel het enige boek uit dit lijstje die ik nog niet heb, maar ik heb hem afgelopen week bij bol.com besteld en als het goed is komt hij van de week binnen!

Ik denk dat het me sowieso wel lukt om de eerste 3 Harry Potter boeken, Aristotle en dante discover the secrets of the universe en let is snow te lezen. Ik lees namelijk ongeveer 2/3 boeken in een maand en we hebben nog 1,5 maand tot het nieuwe jaar begint. Ik hoop dat Shatter me en Carry on me ook lukt, maar anders worden dat de eerste boeken die ik oppak in het nieuwe jaar!

Welke boek(en) wil jij dit jaar nog lezen?
3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *