Currently loving #augustus – o.a borduren!

borduren

Ik heb weer mijn favorieten van de afgelopen tijd! Dit keer een paar make up producten, maar vooral veel beauty producten van onder andere Lush. Ook heb ik er een nieuwe hobby bij, namelijk borduren en laat ik zien wat ik allemaal al gemaakt heb. Lees snel verder om mijn favorieten van de afgelopen 2 maanden te zien!

Milani blush luminoso

Ik wilde voor de zomer een nieuwe mooie peachy blush. Al gauw kwam ik terecht bij deze blush, want deze blush is behoorlijk populair! Het is echt een hele mooi peachy blush. Hij is wel heel erg gepigmenteerd dus je hoeft er echt maar lichtjes in te dippen met je kwast.

Revolution pro base primer spray

Dit product gebruik ik nu al een tijdje en het is echt zo fijn! Ik was een beetje sceptisch, maar ik ben helemaal om. Ik kan namelijk niet tegen de meeste primers, omdat er vaak siliconen in zitten. Volgens mij zit er in deze primer geen siliconen. Je gebruik deze spray voordat je je make up aanbrengt, zodat je make up beter blijft zitten. Mijn make up blijft ook veel langer zitten met deze spray! Zelfs op warme dagen blijft mijn make up op zijn plek.

Catrice Dey-ful lips – 020 let’s DEW this!

Toen ik de artikelen voorbij zag komen met de nieuwe producten van Catrice was ik gelijk heel nieuwsgierig naar dit product.  Het is een soort lipgloss, maar dan met meer pigmentatie. De glans en kleur vind ik super mooi! Ook verzorgd hij mijn lippen goed door de shea butter dit erin zit.

Sheet masks

De afgelopen tijd heb ik meer sheet masks gebruikt! In de winkels vind ik het nog moeilijk om dierproefvrije sheet masks te vinden, dus bestelden ik er laatst een paar boozyshop. Vooral het sweet dream masker van package vond ik heel fijn en ook de blueberry van holika holika vond ik heel erg fijn!Dr organic aloe vera body butter

Als ik ‘s avonds douche dan gebruik ik altijd sleepy van Lush na het douchen. Dat is echt mijn favoriete bodylotion, maar die wil ik niet overdag gebruiken omdat niet iedereen lavendel lekker vind en ook omdat ik anders misschien wel in slaap van overdag. Ik wilde dus een bodylotion voor in de ochtend en toen vond ik goede reviews over deze body butter. Hij ruikt heel erg naar citrus en hij voedt je huid heel goed, maar hij trekt wel snel in de huid. Mijn huid is echt onwijs zacht sinds ik deze body butter gebruik!

Lush shampoo bars

Ik ben gek op Lush en de laatste tijd probeer ik wat meer producten van hun uit. Zoals hun shampoo bars! Ze hebben heel veel verschillende, maar ik kreeg er eerst de wash behind your ears cadeau nog van de paascollectie en nu heb ik ook Jason and the argan oil. Vooral wash behind your ear is mijn favoriet, want volgens mij krijg ik van jason and the argan oil een geïrriteerde hoofdhuid. Je wrijft ze gewoon over je haar heen, dan gaat het schuimen en masseer je het in je haar. De volgende keer wil ik graag een conditioner proberen van Lush!

Lush mask of magnaminty

Ik heb bijna alle maskertjes van Lush wel een keer gebruikt, maar deze had ik nog nooit gebruikt. Het masker ruikt heel erg minty en als je hem aanbrengt op je gezicht voelt het ook heel erg koud aan. Nu in de zomer is dat heerlijk! Mijn huid is onwijs zacht en schoon erna!

Borduren

Ik heb een nieuwe hobby! Namelijk borduren. Mijn moeder doet het als sinds het voorjaar en een paar avonden voordat ik op vakantie ging werd ik nieuwsgierig en vroeg ik aan mijn moeder of ze het me wilde leren. Toen heb ik het rondje met The nature festival op vakantie gemaakt. Toen heb ik ook de koala gemaakt en nu ben ik bezig met stitch van lilo en stitch! Het is echt heel erg ontspannend en fijn om te doen.

La casa de papel

Een vriendin van me zei dat ik deze serie moest kijken en toen heb ik hem sneller uitgekeken dan haar. Zo goed vind ik deze serie! Het is onwijs spannend en zoveel plot twists die je echt niet aan ziet komen. 29 september komt het nieuwe seizoen en ik ben zo benieuwd!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *