Currently loving #januari 2016

besteallemaal

Het is weer tijd voor een currently loving, waarin ik vertel wat mijn favorieten van de afgelopen tijd zijn. Ik doe dit ongeveer elke 2 maanden en de laatste keer was alweer in november.

Naast mijn top 5 albums heb ik vooral hele mooie meezing liedjes geluisterd. Als eerste ‘take me home’ van Jess Glynne. Ik vind dit nummer zo mooi! Sowieso ben ik opeens helemaal gek van haar album, maar dit is echt het mooiste nummer.

JoJo is weer terug! Ik moet eerlijk zeggen dat het niet echt mijn style muziek is die ze maakt, maar ‘Say Love’ is een heel erg mooi nummer! Heerlijk om mee te zingen ook.

Als laatste luister ik op dit moment ook van ‘Hollow’ van Tori Kelly. Ik ken Tori Kelly al een tijdje en luister wel vaker naar haar muziek. Hollow is zo’n mooi nummer!

goeddroog

Droogshampoo Herbal Essence

Ik heb al meerdere droogshampoo’s gebruikt, maar deze blijft echt de fijnste! Het laat je haar er niet alleen minder vet uitzien, maar het voelt ook een stuk minder vet! De geur is wel lekker, maar ik heb liever een droogshampoo die een milde/geen geur heeft. De fijnste droogshampoo die ik tot nu toe gebruikt hebt! Dit is een limited edition, ook al lag hij heel lang in de winkel en misschien nog steeds wel. Ik heb ook de Clearly naked versie van deze droogshampoo. Die is ook heel erg fijn, heeft dezelfde werking, alleen de geur is anders. Hij ruikt een beetje naar munt.

goedrozen

Rozenwater

Vroeger gebruikte ik altijd rozenwater. Op een gegeven moment ben ik daar mee gestopt toen ik facewash ging gebruiken. Ik gebruik rozenwater na een facewash en je kunt echt zien hoeveel make up er dan nog op je huid zit! Het maakt je gezicht gewoon veel schoner, wat beter is voor je huid.

goedpotlood

Rimmel Nude pencil

Ik heb dit potlood al meer dan een jaar zoals je kan zien aan de verpakking en in de winter komt hij elke keer weer tevoorschijn. Ik heb namelijk gevoelige ogen en in de winter krijg ik door de kou vaak rode ogen. Ik gebruik dit bijna elke dag!

bestefounda

Rimmel match perfection foundation en primer

Laatst deed ik een shoplog en liet ik onder andere zien dat ik deze 2 producten heb gekocht. Ik was al een lange tijd op zoek naar een goede foundation en toen vond ik deze! Ik heb niet veel foundation gebruikt, maar ik vind deze wel heel erg fijn. Hij is heel erg waterig, waardoor hij wat natuurlijk is. Ik draag foundation niet elke dag, want ik vind het gevoel op mijn huid niet zo fijn, ik voel het altijd zo zitten. De foundation gebruik ik altijd in combinatie met deze primer. De primer zorgt ervoor dat mijn make up beter blijft zitten.

goedblush

Catrice blush 080 sunrose avenue

In dezelfde shoplog kon je zien dat ik deze blush had gekocht. Ik ben gek op blushes en houd me dan ook altijd in met het kopen ervan. Dit is een hele mooi natuurlijke blush, die wat meer kleur en warmte in mijn gezicht brengt. Hij is ook heel erg gepigmenteerd!

goedp

I heart make up palette Death By Chocolate

Ook in die shoplog liet ik dit palette zien. Ik heb hem gekregen van een vriendin voor mijn verjaardag en ik vind hem zo mooi! De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en blijven goed zitten met een primer eronder. Ik gebruik ‘Don’t let go’, ‘One more bar’, ‘Pray for me’ en ‘Dipped’ vaak. De highlighters die erin zitten zijn ook heel erg mooi!

Goedsjaal

H&M sjaal

Ik kreeg deze sjaal van Germaine voor kerst en ik ben er super blij mee. Sinds ik hem heb gekregen draag ik hem elke dag! Hij is super zacht en de kleuren zijn ook heel mooi. Ook is hij niet te warm, maar houdt hij je net warm genoeg. Ik heb bijvoorbeeld met mijn sjaal van de Primark dat die wel echt heel erg warm is.

goedkast

Boekenkast

Ik had altijd een soort van kast boven mijn bed hangen, waar mijn boeken in zaten. Ik vond dat eigenlijk niet meer zo leuk en ook paste mijn boeken er bijna niet meer in. Op marktplaats vond mijn vader deze Billy boekenkast van de Ikea voor een stuk goedkoper! Hij ziet er nog prima uit en het staat zo veel leuker in mijn kamer!

Reality tv shows

Ik ben nooit echt van de reality tv geweest, maar de laatste tijd vind ik het onwijs leuk. Het begon toen Keeping up with the kardashians en Geordie shore weer begonnen. Dat zijn gewoon mijn guilty pleasures. Toen keek ik laatst Teen mom terug. Ik volgde altijd 16 & pregnant en teen mom, maar op een gegeven moment vergat ik het steeds en keek ik af en toe een aflevering. Nu heb ik alles weer teruggekeken wat ik gemist had. Normaal ben ik echt van de spannende series, maar op dit moment dus van de reality. Heeft iemand misschien nog een aanrader?

 
2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *