Currently loving #juni – o.a The rain

Deze keer is mijn favorieten artikel een paar weken later, omdat ik in mei nog niet genoeg favorieten had voor een artikel. Dat heb ik nu wel! Dus wil je weten wat mijn favoriete producten, eten en series van de afgelopen zijn? lees dan snel verder!

Bronzer

Nu het (bijna) zomer is vind ik mezelf echt heel bleek. Ik word namelijk heel langzaam bruin, dus ik ben nog spierwit. Hopelijk komt dat na drie weken zweden wel goed! Maar nu gebruik ik dus veel vaker bronzer.Vroeger deed ik alleen contouren, maar nu gebruik ik vaak deze bronzer van Make up revolution als bronzer. Ik breng het dan aan op de zijkant van mijn wangen, een beetje op de zijkanten van mijn voorhoofd en in mijn nek. Ook een beetje op mijn neus en kin en dan lijk ik toch een beetje minder bleek.

Lush Eau roma water toner

Ik wilde deze toner al heel lang een keer uitproberen. Ik gebruik namelijk altijd rozenwater als toner. In deze toner van Lush zit ook rozenwater, maar ook lavendelwater en daar ben ik dol op! Deze toner kan je of gewoon over je gezichtssprayen, dit doe ik s’ochtends vaak óf je brengt het aan op een watje, dat doe ik vaak s’avonds want dan haalt het nog een beetje make up weg. Na gebruik is mijn gezicht onwijs schoon en zacht en het voelt heel erg gehydrateerd. Daarna breng ik mijn crème aan. Mijn huid ziet er ook een stuk beter uit sinds ik deze toner gebruik!

Kiko Luxurious lashes waterproof mascara

Ik heb al vaker mascara’s gehad van Kiko, maar die vond ik allemaal niet zo fijn. Nu heb ik er eindelijk één die ik wel fijn vindt! Dit is op het moment echt mijn favoriete mascara. Ik koos voor een waterproof mascara, alvast voor de zomer en op vakantie. Hij maakt mijn wimpers onwijs lang en separeert ze ook heel mooi. Ik hoop dat de niet waterproof versie van deze mascara net zo fijn is!

The body shop yoghurt Almond milk

Sinds een jaar smeer ik mij altijd in met iets van bodylotion na het douchen. Vroeger was ik fan van de body butters van The body shop, maar die vind ik nu eigenlijk veel te heftig. Aan het einde van de dag voel ik het namelijk nog steeds zitten en dat is niet fijn. Nu hebben ze body yoghurts! Ik vond zelf de Almond versie het lekkerste ruiken. Het trekt inderdaad heel snel in en het voedt je huid ook voldoende.

My jewellery oorbellen

Vorige maand had ik een paar feestjes en ik wilde daarvoor een paar leuke nieuwe oorbellen. Toen keek ik natuurlijk bij My jewellery en ik zag gelijk deze hele leuke kleine gouden hoopearrings! Ook kocht ik schattige gouden bijen oorbellen die ik nu dagelijks draag.

Lush sjaaltje

Ik bestelde voor moederdag bij Lush en toen bestelde ik ook gelijk een leuk sjaaltje voor in mijn haar. Dit is de essential… wrap. Je kan hem voor verschillende dingen gebruiken, maar ik vind het leuk om hen in mijn haar te knopen als ik een vlecht in heb!

Doritos guacamole

Ik ben niet zo’n chips eter, maar mijn moeder am laatste deze chips mee, omdat ze weet dat ik gek ben op guacamole. Dit is echt super lekker! Er zitten chippies in met guacamole smaak en ook chippies in met een pittige smaak, wat echt een heerlijk combinatie is!

The rain

Mijn vader had deze serie gekeken en toen ben ik hem samen gaan kijken met mijn moeder. Het is een serie die afspeelt in Denemarken en Zweden en we gaan deze zomer weer op vakantie naar Zweden, dus dat is heel leuk om te zien! Het is echt een super spannende serie. Mijn broer en zijn vriendin hebben de serie ook gekeken en vonden hem ook heel leuk. Volgend jaar komt er een seizoen twee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *