Currently loving #maart met o.a Halsey

goedalles3

Het is weer twee maanden geleden dat ik mijn favorieten van het moment liet zien, dus het is weer tijd voor een currently loving! Niet zo heel veel producten deze keer, maar wel een hele grote muziek favoriet, een nieuwe boekenserie en een nieuwe webshop.

Halsey

Ik had al wel vaker van Halsey gehoord, maar dacht dat het niets voor mij was. Toch ging ik het laatst weer luisteren en wat is het eigenlijk goede muziek! De clips zijn soms wel wat heftig en de teksten ook. Ik luister echt naar niets anders meer. Jammer dan ik er nu pas achter kom dat ze zo goed is, want ze was 2 weken geleden in de melkweg. Ik vind haar live eigenlijk nog beter!

besteconcealer

Catrice liquid camouflage high coverage concealer

Ik was opzoek naar een nieuwe goede concealer voor onder mijn ogen. Sinds een paar weken gebruik ik geen foundation meer, omdat ik mijn huid er slecht op reageert en ik het gevoel van foundation niet fijn vind op mijn gezicht. Nu gebruik ik dus alleen concealer en poeder. Deze concealer is heel dekkend, je hebt echt niet zo heel veel nodig! Ik vind hem super fijn werken en dit is echt mijn nieuwe favoriete concealer.

goedbeautyblender

Mini Beautyblender

Een vriendin van mij had de 2 mini beautyblender en nog meer gewonnen en omdat ze maar 1 kleine beautyblender gebruikt mocht ik de andere hebben! Super lief en ben er ook super blij mee. Ik gebruik hem om mijn concealer in te blenden en het werkt zo fijn. Het ziet er veel natuurlijker uit. Wel ben je wat langer bezig, maar dan heb je ook wat!

besteblushbrush

Real techniques blush brush

Ik ben mijn Real techniques kwastenset aan het uitbreiden en ik had nog een nieuwe poeder kwast nodig en ik zag dat veel meiden deze kwast gebruiken voor poeder. Hij is heel erg fluffy en zacht. Werkt super fijn!

goedcreme

Zarqa hydra cream

Je kon deze crème al in mijn dierproefvrije gezichtsroutine zien. Ik gebruik hem nu iets langer dan een maand en ik vind hem fijn! Ik merk dat de crème heel snel intrekt en vaak heb je toch wel dat crèmes voor de droge huid een vettig laagje achterlaten. Mijn huid is zeker een stuk minder droog. Ik denk dat ik de volgende winter ook de Nutritive Face Cream ga gebruiken voor in de avond, omdat mijn huid dan toch wel heel erg droog is. Ik wil sowieso meer van Zarqa proberen!

Bookdepository

Begin dit jaar ontdekte ik Bookdepository. Ik was namelijk op zoek naar een boek en ik kon het boek nergens vinden totdat ik hem bij Bookdepository vond! De verzending duurt ongeveer 2 weken, maar bij mij heeft het nooit langer geduurd van 10 dagen. De boeken komen tot nu toe in goede staat aan. Het grootste voordeel van Bookdepository is dat de boeken vaak een stuk goedkoper zijn dan bij Bol.com. Je moet wel even vergelijken, want sommige boeken zijn even duur of toch nog goedkoper bij bol.com. Ook krijg je per boek een van deze gave boekenleggers!

Disney

In Februari gingen mijn broer en zijn vriendin naar Beauty and the beast de musical, waardoor ik weer de film wilde gaan kijken en toen kwam ik er ook achter dat ik best veel films niet had gezien van Disney. Ik maakte ook een blogpost over mijn 10 favoriete Disney films en mijn 10 favoriete Disney liedjes. Disney vrolijkt mij gewoon altijd op!

goedthemortal

The mortal instruments

Mijn favoriete boeken zijn de Infernal Devices serie en Cassandra Clare heeft nog een grotere serie genaamd the mortal instruments en die moest ik natuurlijk lezen. Naast dat deze boeken een super mooie cover hebben, zijn het ook hele leuke boeken! Ze zijn wel een stuk simpelere geschreven dan the infernal devices boeken, maar daardoor lezen ze ook een stuk makkelijker en sneller! Ik vind ze super gaaf. Ik heb nu pas de eerste 2 boeken gelezen, maar de volgende 2 boeken ga ik snel weer bestellen!

2 Comments

  1. Over die concealer van Catrice hoor ik wel vaker succes verhalen. Ik hou niet zo heel erg van make up en draag het ook amper, maar als ik weer eens slecht heb geslapen vind ik het wel fijn om een concealer te gebruiken. Ik ga eens kijken of de kleuren van Catrice bij mijn huid passen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *