Currently loving #november met o.a real techniques

Beste1

Het is weer tijd om te laten zien wat mijn favorieten van de afgelopen tijd zijn! Hee veel muziek favorieten, een beetje make up, boeken en een nieuwe favoriete serie!

Muziek

Ik heb echt heel veel muziek favorieten deze keer! Als eerste never enough van One Direction! Het nieuwe album kwam afgelopen vrijdag uit en dit is mijn favoriete nummer op dit moment van het album. Ik kan echt niet stoppen met luisteren naar het album. Ik kon geen goede youtube video vinden van dit nummer, maar perfect vind ik een heel leuk nummer!

Ik kan ook echt niet stoppen met het luisteren naar het nieuwe album van Little mix! Een van mijn favorieten is Love me like you en Grown.

Ook vind ik Sorry van Justin Bieber een heel leuk nummer, zeker om op te dansen!

Veel muziek favorieten zoals ik al zei. Eind december ga ik een artikel maken over de beste albums van de afgelopen maanden, want er komen er nog een paar aan waar ik benieuwd naar ben!

beste

Catrice lipstick – 370 in a rosegarden

Deze lipstick kocht ik ergens vorig jaar volgens mij al. Ik zag hem bij een blogster en ik vond hem er heel mooi uitzien. Vooral de laatste weken draag ik hem vaak. Hij zit heel erg fijn op de lippen en hij ruikt ook heel erg lekker naar vanille! Het is een mooie oudroze kleur.

Goed3

TBS – Almond hand & nail cream

Dit is echt mijn favoriete handcrème ooit! Ik vind de geur vooral echt heel erg lekker. Je moet er wel echt van houden. Het maakt mijn handen onwijs zacht en trekt ook heel snel in. 14 euro vind ik wel best prijzig voor een handcrème, maar je doet er echt heel erg lang mee en ik vind geen enkele andere handcrème zo fijn als deze.

goedd

Burt’s bees lipbalm met vitamin E & pepermunt

Ik ben mijn Maybelline baby lips kwijt en dat was de enige lippenbalsem die ik had die transparant was en die een stickvorm was, wat ik handiger vind om mee te nemen dan een potje. Ik heb wel de burt’s bees met pomegranate, maar daar zit een beetje en kleurtje aan. Die is wel heel fijn trouwens! Daarom kocht ik maar deze van burt’s bees. Ik dacht dat ik de normale had gepakt en pas thuis merkte ik dat er pepermunt in zat. Eigenlijk vind ik dat wel heel fijn. Hij verzorgt mijn lippen heel goed, blijft lang zitten op mijn lippen en door de pepermunt die erin zit tintelt hij even als je hem op doet.

goed55

Catrice Ultimate lash multimizer volume mascara extra black

De laatste maanden had ik echt issues met een goede mascara zoeken. Ik gebruikte heel de zomer lang deze mascara maar dan in de waterproof versie. Die vond ik onwijs fijn, maar er waren wel echt een paar wimpers uitgevallen doordat die mascara waterproof was. Toen kocht ik laatst maar de extra black versie van die mascara en hij is echt heel fijn! Je kan er haast geen spinnenpoten mee maken, wat ik vooral fijn vind is dat hij mijn wimpers heel goed separeert, hij geeft ook heel veel volume. Sinds ik hem gebruikt heeft mijn moeder al 2 keer tegen me gezegd dat het lijkt alsof ik nepwimpers op heb! Ik heb dan ook wel heel erg lange wimpers hoor.

goed4

Real techniques buffing & contour brush brush

Voor mijn verjaardag kreeg ik Real Techniques kwasten en vooral deze buffing brush en contour brush vind ik onwijs fijn. Ze zijn onwijs zacht. De buffing brush blend vooral mijn BB cream onwijs mooi en natuurlijk aan! Ik gebruik hem nu steeds met de BB cream van Rimmel of die van Maybelline, maar ik wil snel de Bourjois Healthy Mix Serum foundation kopen! De contour brush is werkt heel precies en neemt precies genoeg product op en blend mijn bronzer goed uit.

godboeken

Harry Potter

Hoe vaak kan ik nog over Harry Potter praten? Ik ben er gewoon gek op! Ik heb de eerste 2 boeken nu gelezen. Afgelopen zondag kon je al lezen dat mijn doel is om dit jaar in ieder geval het derde boek van Harry Potter te lezen. Ik ga er ook proberen om er reviews over te schrijven, ik ben namelijk bang dat ik steeds in herhaling ga vallen. Ik ga mijn best doen!

Orphan black

Pretty Little Liars begint pas weer in Januari net als Teen wolf en The vampire diaries en The originals waren nog niet begonnen toen ik begon met het kijken naar Orphan black. De hele serie staat op Netflix en ik hoorde er al zoveel goede verhalen over dat ik op een dag gewoon dacht oke ik ga het kijken. Ik dacht dat het best wel eng was, maar dat is helemaal niet zo! Soms zie je wel bloed of dode mensen, maar hij is niet echt eng. Het is vooral een grappige en spannende serie. Echt een aanrader! Ik ben nu klaar met het derde seizoen en pas in maart/april komt het volgende seizoen helaas.

 

 2 Comments

  1. Jaa Orphan Black is echt mijn favoriete serie, naast Orange is the New Black! 😀 Zó’n goed verhaal, super spannend en echt geweldig acteerwerk van Tatiana Maslany! Kan niet wachten op het nieuwe seizoen!
    Liefs,
    Charelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *