Mijn dierproefvrije make up routine!

dierproefvrije make up routine

Begin dit jaar ben ik overgestapt naar dierproefvrije producten en nu heb ik dan eindelijk een gehele dierproefvrije make up routine! Ben je benieuwd welke producten ik elke dag gebruik en deze look creëer? Lees dan verder.

Basis

dierproefvrije make up routine

Als basis gebruik ik de Etos bb cream in 004 honey beige. In de winter gebruik ik de kleur 001 porcelein. Deze bb cream geeft een super mooie glow en heeft precies de goede dekking. Ik breng de bb cream aan met de Real techniques buffing brush. Daarna gebruik ik de Essence Stay all day 16H long lasting concealer in 10 naturel beige onder mijn ogen. Deze blend ik uit met mijn vingers. Daarna gebruik ik de Catrice Camouflage cream in 010 Ivory. Deze concealer gebruik ik echt al jaren! Ik breng deze met een kwastje aan op onzuiverheden en blend het uit met mijn Mini beauty blender. (De beautyblender staat niet op de foto, want hij is nogal gehavend.. Ik ga waarschijnlijk de real techniques miracle mini eraser sponges kopen!)

dierproefvrije make up routine

Dan gebruik ik de Catrice allround contouring palette. Ik gebruik de tweede donkere bronze kleur onder mijn jukbeenderen, op mijn voorhoofd en op mijn kaak. Dat blend ik uit met de real techniques buffing brush. Hierdoor lijk ik een stuk bruiner, want mijn gezicht is veel lichter dan de rest van mijn lichaam.

dierproefvrije make up routine

 Dan poeder ik het allemaal nog even af met de Essence all about matt! Fixing compact powder en daarvoor gebruik ik de real techniques blush brush.

dierproefvrije make up routine

Mijn blush verandert vaak, maar op dit moment gebruik ik vaak de The body shop shimmer waves in Coral en die breng ik aan met een Blush brush van essence. Geeft een super mooie glow!

dierproefvrije make up routine

Wenkbrauwen

Ik heb van mezelf al hele volle en donkere wenkbrauwen, dus ik hoef gelukkig niet zoveel aan mijn wenkbrauwen te doen. Ik borstel eerst mijn wenkbrauwen door met een borsteltje van de Flying Tiger. Daarna gebruik ik de Essence make me brow in 02 browny brows. Daarna borstel ik mijn wenkbrauwen nog eens door, want anders vind ik het te donker.

dierproefvrije make up routine

Ogen

Als eerste ga ik mijn ogen primen met de Catrice prime and fine oogschaduw basis. Mijn oogschaduw varieert ook altijd en soms heb ik zelfs helemaal geen oogschaduw op of alleen eyeliner. Op dit moment gebruik ik de The body shop shimmer waves in Coral. Ik breng dan de bovenste kleur op mijn gehele ooglid en de lichtste kleur in mijn ooghoek. De oranje kleur breng ik aan in mijn arcade boog. Ik gebruik hiervoor een Oogschaduw kwast van Essence. Daarna is het natuurlijk tijd voor mascara! Ik gebruik de Catrice glam & doll False lashes mascara. Ik heb veel verschillende mascara’s gebruikt en deze blijft mijn favoriet!

dierproefvrije make up routine

Lippen

Om heel eerlijk te zijn heb ik heel vaak geen lipstick op, maar gewoon een lippenbalsem. Ik heb namelijk hele erge droge lippen. Op dit moment vind ik de kleur Barely there van Essence super mooi.

dierproefvrije make up routine

En dan ben ik klaar! Het enige wat ik eigenlijk nog zoek is een dierproefvrije poeder bronzer voor het shapen. In de winter gebruik ik wat vaker poeder producten en op dit moment heb ik nog geen dierproefvrije poeder bronzer. Heeft iemand misschien een tip?

dierproefvrije make up routine

Lijkt het je leuk als ik vaker make up routines laat zien?

3 Comments

  1. Vertrouw niet blindelings op overige logo s of konijntjes, want er zijn merken die dit erop zetten zonder dat ze een echte certificering hebben. Ik ben erg streng met mijn dierproefvrije lijst en zet hier alleen merken op die zelf niet op dieren testen, dit niet door derden laten uitvoeren en niet in China verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *