Happy New Year!

IMG_6083

Ten eerste, gelukkig nieuwjaar allemaal!

Ik heb oud&nieuw met mijn ouders thuis gevierd. ’S ochtends ging ik nog even een ijslepel en andere kleine dingetjes kopen met mijn vader. Toen we thuis kwamen had mijn moeder het deeg al gemaakt voor de oliebollen. We maken namelijk elk jaar onze eigen oliebollen en appelbeignets! Dit jaar zijn ze echt heel erg goed gelukt, vind je ook niet? Na het eten ging ik douchen en me klaar maken. ’S avonds keken we een stukje van One Direction, De vrienden van Amstel , Coldplay en toen natuurlijk het staatsloterij oudejaarsfeest om toch te hopen op die 30 miljoen.

Je weet toch wel van die standaard mensen die dan van die standaard goede voornemens hebben. Afvallen, gezonder eten, stoppen met roken, sporten, minder drinken en zo gaat het nog wel door. Na 2 weken zich ingeschreven te hebben op de sportschool hebben ze het alweer opgegeven. Ik vind het zelf nogal onzin en doe er zelf dan ook niet aan mee. Als je gezonder wilt gaan eten of wilt beginnen met sporten, wacht dan niet tot volgend jaar maar begin gelijk!  Ik weet dat veel mensen het nog steeds massaal doen en als je er gelukkig van wordt of het werkt voor jouw, dan moet je het doen!

Wel heb ik stiekems iets klein achter in mijn hoofd zitten. Ik wil meer genieten van de mooie momenten. Vaak maak ik me druk om dingen die er niet toe doen, waardoor ik niet volop kan genieten. Dit vind ik jammer. Wel kan ik altijd genieten van de kleine dingen in het leven! Zoals de dingen die ik beschreef in mijn eerste artikel.  Maar dat is iets wat ik altijd al gedaan heb.

Ik kan wel zeggen dat ik dit jaar meer wil sporten enzovoort. Maar ik vind dat ik het nog best goed doe. Ik doe een paar keer per week Yoga en Just Dance 2015 (oké, soms maar 1 keer per week). Ik vind yoga en Just Dance gewoon leuk om te doen en in het park een rondje hardlopen laat ik aan iemand anders over. Als je trouwens als goede voornemen meer rust of genieten van het hier en nu hebt, probeer dan een keer yoga.

Dit jaar ga ik sowieso nog veel meer Engelse boeken lezen. Dit jaar ben ik begonnen en heb ik er 9 gelezen. Ik ga niet van een aantal uit, maar af en toe zet ik boekenverlanglijstjes en boekrecensies op mijn blog.  Ik heb trouwens een hele leuke leeschallenge  gevonden! Ik zag hem bij youniqueblog.nl en ik ga het proberen. Ik heb namelijk wel eens vaker dat ik een boek lees waar ik eigenlijk niet zo veel van had verwacht en het boek me toch verrast!

Al met al wil ik meer doen waar ik gelukkig van word! (stiekem toch nog een soort van voornemen) Misschien moeten we dat allemaal als voornemen nemen? Maak er in ieder geval een mooi jaar van!7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *