Herfst wishlist! o.a leren jasje

leren jas

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een wishlist heb gedaan en ik doe meestal elke lente en herfst een wishlist en eind deze maand begint de herfst alweer. De herfst is echt mijn favoriete seizoen. Ik heb heel veel random dingen op deze wishlist staan, maar lees snel verder om te zien wat er allemaal op staat.

Lush retreat/hairmask/R&B

I love Lush en het liefst koop ik elk product dat ze hebben, maar dat wordt een beetje duur. Ik vertelde in mijn currently loving artikel van afgelopen maand al dat ik fan ben van de Lush shampoo bars en dat ik graag een conditioner wil proberen. Ik heb wat reviews gekeken en ik denk dat ik retreat wil proberen, maar ik vraag sowieso even advies in de winkel. Ook staat R&B hoog op mijn lijstje, maar die is best wel prijzig. Ook wil ik graag een haarmasker van Lush proberen. Ik vraag denk ik hiervan een sample de volgende keer dat ik er ben!

Leren jasje van Esprit

Ik wil graag een goed leren jasje en toen kwam ik dit leren jasje van Esprit tegen die je hierboven ziet. Die zou ik wel graag willen hebben of één van hun andere mooie leren jasjes. Ik vind leren jasjes eigenlijk bij alles heel goed staan en het is ook heel handig voor in de herfst als een winterjas net nog te warm is. Maar als het weer wat frisser is kan je er altijd een sjaal bij dragen. Bij de webshop van Esprit staan onder elk item stylingtips met welke andere items je het kledingstuk kunt combineren, dus dat is helemaal handig. Ik heb er liever één die lang meegaat en Esprit levert altijd goede kwaliteit. Ook is Esprit steeds duurzamer aan het worden en daar ben ik mij de laatste tijd meer in gaan verdiepen.

The sims 4

Al sinds ik 10 ben speel ik de sims, maar ik heb de sims 4 niet en ik wil het zo graag! Ze hebben vaak 50% korting als je ze online koopt, maar ik heb liever gewoon echt met de verpakking…

Disney puzzels

In de herfst/winter heb ik gelijk zin om te puzzelen en ik vind de puzzels van Disney zo mooi!

Pixi glow tonic

Ik hoorde altijd al heel veel over deze toner en als mijn huidige toner op is wil ik deze graag proberen. Een vriendin van mij gebruikt hem nu en haar huid is zo mooi!Barry m sunset nail paint topcoat

Mijn nagellak chipt de laatste tijd heel snel en ik kan geen goede topcoat vinden. Toen zei Gabby van youtube dat deze topcoat van Barry M echt heel goed is. Ik kon hem alleen bij The make up spot vinden, dus die ga ik daar een keer bestellen!

Foodprocessor

Ik wil graag vegan recepten maken, maar  vaak heb je daar een foodprocessor voor nodig en daarom wil ik er heel graag één!

Just dance 2018

Ik heb Just dance 4, Just dance 2015 en just dance 2016. Ik vind het altijd heel leuk om te spelen en ben altijd enthousiast. Laatst speelde ik het weer en toen ging ik gelijk naar de playlists kijken van just dance 2017, 2018 en 2019 (die komt dit jaar uit) en de playlist van 2018 is zo onwijs leuk!

Wat staat er op jouw wishlisht?

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *