Kerstweekend in Herperduin

img-20161227-wa0000

Dit jaar ben ik samen met mijn ouders, broer en zijn vriendin en de hond natuurlijk een weekend weg geweest met de kerst! Van vrijdag tot en met dinsdag waren we in het vakantiepark Herperduin. Het park is trouwens echt een aanrader! We hadden een 6 persoons bosvilla en het huisje was super schattig en cozy. Ook hadden we natuurlijk een openhaard, daar zijn we dol op. Ik vertel verder wat we allemaal nog gedaan hebben en wat ik natuurlijk voor kerst gekregen heb!

img-20161223-wa0020

img-20161223-wa0025

Vrijdag

Vrijdag ochtend haalde mijn vader de bus op die we gehuurd hadden, want al die kerstcadeautjes paste natuurlijk niet in de auto. Rond half 2 gingen we naar Herpen rijden en rond 3 uur kwamen we aan. Het park was ook een beetje versierd voor de kerst. Zo had elk huisje een klein kerstboompje met kerstverlichting buiten staan! Zoals ik net al zei hadden we een bosvilla en het huisje was onwijs schattig en knus! Het huisje was ook nog eens ecologisch, dus met het vuile water werd de wc doorgespoeld. We hebben alles uitgepakt en ’s avonds the voice gekeken en natuurlijk lekker de openhaard aan gehad.

img-20161224-wa0007

 

 

img_5441

img_5447

img_5472

img_5478

Zaterdag / Kerstavond

Vandaag hebben we lekker rustig aan gedaan (zoals heel het weekend eigenlijk) en ’s middags gingen we naar Oss wat echt een super leuke en drukke stad was! Er was ook een soort winter wonder land met een schaatsbaan, maar de schaatsbaan was nogal druk met heel veel kinderen. Wel was er nog een super groot kampvuur, wat heerlijk was, want het was heel erg koud. ’s Avonds gingen we gourmetten en hebben we wat kerstfilms gekeken.

cadeauss

goedaceauss

img-20161225-wa0024

Zondag / Eerste kerstdag

’s Ochtends gingen we natuurlijk weer gezellig met zijn allen ontbijten en daarna gingen we de cadeautjes uitpakken. We doen altijd een dobbelstenen spel, zodat het wat langer duurt. Dat gooi je bijvoorbeeld 1 en dan moet je een cadeau voor jezelf pakken en bijvoorbeeld 2 dan moet je wat te drinken pakken enzovoort. We doen ook elk jaar lootjes trekken en ik had dit jaar Germaine! Ik had haar een Harry Potter magical creatures kleur boek, een starbucks mok en een leaf print van desenio gegeven! Dit jaar had mijn vader mij en ik kreeg Harry potter and the cursed child (!!), Real techniques 2 miracle mini eraser sponges, Makeup revolution pro illuminate highlighter en een Harry Potter mok!

’S Middags heb ik mijn boek uitgelezen en hebben we een wandeling gemaakt in het bos wat aan het park vast zat. Echt een heel mooi bos! Daarna gingen we heerlijke rollade eten en we gingen ’s avonds nog Kingsen. Dat is een drankspelletje en we hadden heel veel lol!

img_5578

img-20161226-wa0011

img_5582

Maandag / Tweede kerstdag

We waren allemaal wat laat wakker, maar we gingen toch op zoek naar iets om te doen. Dat was best moeilijk, want heel veel was of dicht of er mocht geen hondje in. Toen zijn we maar naar het avonturenpad geweest. Het is meer iets voor kinderen, maar stiekem vonden wij het ook wel heel erg leuk. Daarna zijn we naar het dorpje Grave geweest. Is een historisch dorp en natuurlijk waren we vergeten dat alle winkels dicht waren, maar het was wel een schattig dorpje. Toen hebben we nog wat gekeken bij een snackbar. Toen we weer bij het huisje waren ben ik begonnen aan Harry Potter and the cursed child. Mijn broer, Germaine en mijn vader gingen nog even pijl en boog schieten. Mijn vader had er namelijk een gekocht voor ons allemaal! Ik heb het nog niet gedaan, maar ze zeiden dat het heel leuk was. Met hemelvaart gaan we weer een weekend weg, met nog meer mensen, dus dan kunnen we het weer gaan doen!

Dinsdag gingen we weer naar huis. Ik heb echt een heel erg leuk weekend gehad en ik heb ook hele leuke cadeaus gekregen!

Hoe was jouw kerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *