Koningsdag outfit inspiratie

koningsdag outfit

Elk jaar heb ik toch weer moeite met het vinden van een leuke Koningsdag outfit. Ook al is oranje mijn lievelingskleur, toch heb ik verrassend weinig kleding in de kleur oranje. Ik zal vast niet de enige zijn die hier elk jaar weer moeite mee heeft, daarom laat ik jullie vandaag inspiratie zien voor wat je aan kan doen of kunt gaan shoppen voor je Koningsdag outfit dit jaar.

Elk jaar moet je ook het weer afwachten met Koningsdag. Het wordt nog niet warm genoeg om je bikini uit de kast te halen, maar de rokjes en jurkjes kunnen zeker!

koningsdag outfit

Een jurkje is een heel goed idee, want een paar schoenen erbij en je outfit is klaar. Ik ben groot fan van de wikkeljurkjes van My Jewellery. Ze vallen super mooi en ze zijn niet te kort, wat ik vooral belangrijk vind om me goed en zelfverzekerd in een jurkje te voelen. Dit oranje jurkje lijkt mij super leuk! Vooral leuk met bijvoorbeeld een paar witte sneakers en zoals het model op de foto met matchende oranje nagellak.

koningsdag outfit

Zelf wil ik al heel lang heel graag een midi jurk en deze lijkt mij perfect. Weer is het een wikkeljurk. Ik vind ook de flowy mouwen heel erg leuk van dit jurkje. Dit jurkje is weer heel leuk te stijlen met zwarte sneakers of zoals het model met stoere boots als het niet te warm is.

Ben je meer van de rokjes? Dan is dit overslagrokje heel erg leuk! Vooral gaaf met een wit t-shirt met een opdruk erop en een leuk paar comfortabele sneakers.

koningsdag outfit

Als je helemaal voor een comfy outfit wilt gaan, kan je voor deze hele gave broek gaan. Dit soort wijdvallende broeken zijn helemaal in nu. Ik vind het vooral fijn als zo’n broek een ceintuur heeft zoals deze, dan accentueer je nog extra je taille. Again, leuk te stijlen met bijpassende oranje nagels, een leuk wit t-shirt en witte sneakers.

koningsdag outfit

Ga je er ’s avonds op uit? Dan kan je voor deze mooie blazer gaan. Net wat netter en ook een stukje warmer, want de nachten kunnen nu nog wat fris zijn. Wil je all out gaan? Dan kan je het gehele pak aandoen.

Helaas moet ik zelf werken met Koningsdag, maar er is denk ik wel nog wat tijd om na mijn werk eventjes de stad in te kijken. Op mijn werk mag ik helaas geen kort jurkje aan. Ik hoop nog ergens een leuk oranje shirt te vinden en anders schiet ik even langs My Jewellery om één van deze leuke outfits te shoppen. Heb je nou helemaal niets met Koningsdag? Dan heb ik ook nog een leuke blogpost met mijn favoriete reality shows om te bingen op je (hopelijk) vrije dag.

Deze blogpost kwam tot stand met medewerking van My Jewellery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *