Leuke én gratis kerst borduurpatronen

Het is bijna kerst! Mijn favoriete tijd van het jaar. Sinds dit jaar ben ik volop aan het borduren en het is natuurlijk extra leuk in deze tijd, want dan kan ik allemaal leuke kerst dingen borduren. Ik heb een paar leuke én gratis kerst borduurpatronen opgezocht en die deel ik vandaag met jullie!

Eland op schaatsen DMC

Hoe schattig is dit patroon? Echt super cute vind ik hem. Dit patroon hoeft niet per se alleen met kerst, maar is in het algemeen heel leuk voor de wintermaanden. DMC heeft sowieso heel veel leuke gratis patronen! Als je je aanmeldt krijg je elke week een mailtje met een paar nieuwe gratis patronen. Hieronder zijn nog twee hele leuke kerst patronen van DMC.

Kerstboom met dieren dmc

Mistletoe DMCSchattige hertje

Dit hertje vind ik ook onwijs lief!

Robin

Roodborstjes staan bekend als kerstvogeltjes en is deze niet onwijs schattig! Ook handig dat het patroon rond is, zo kan je hem mooi in een borduurring doen.

Kerst auto’s

Dit is mijn persoonlijke favoriet. Als ik klaar ben met dit artikel ga ik ook gelijk hieraan beginnen! Ik ga het blauwe Volkswagen busje met de cadeautjes maken, maar de gele kever vind ik ook onwijs leuk! Je moet even zoeken naar de patronen, want ze staan ergens onderaan de pagina.

Ook raad ik het borduurblad aan. Dit blad kost €5,75 en is in verschillende winkels (én online!) te koop. In bladnummer 88 staan bijvoorbeeld deze hele leuke kerstsokjes! Ik heb er één gemaakt en is hij niet onwijs schattig! Moet wel eerlijk zeggen dat het best wel een werkje was, maar het was het waard. Je kan oude (en nieuwe) bladnummers hier online bestellen!

Daarnaast kan je ook op pinterest of google pixel art van bepaalde dingen opzoeken. Die kan je ook makkelijk gebruiken als borduurpatroon! Vooral als ze niet zo groot zijn. Zoals deze schattige gingerbread.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *