De leukste films die in 2018 uitkomen

films 2018

Dit jaar komen er weer vol op leuk films uit en ik kan niet wachten! Van alle films behalve 1 film zijn ook al de trailers uit. Ik ben zo benieuwd naar al deze films! Lees snel verder om te zien naar welke films ik uitkijk die in 2018 uitkomen!

The death cure – 26 januari

The maze runner en The scorch trials vond ik allebei hele goede en super spannende films! Ik heb ook de boeken gelezen en moet zeggen dat ik niet zo’n fan was van de boeken, maar wel van de films. Zoals ik al zei waren de twee vorige films onwijs spannend en ik hoop ook dat deze film weer heel spannend wordt. Ik vind het ook heel fijn dat ze deze keer eens een keer niet de laatste film in tweeën splitten.

Fifty shades freed – 8 februari

Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze films eigenlijk best wel slecht vind, maar om de één of andere reden blijf ik de films kijken. Ik blijf toch nieuwsgierig!

Love, Simon – 16 maart

Ik vond het book Simon vs the homosapiens agenda echt een super leuk boek en nu wordt het boek verfilmd! Ik vind sowieso de casting al heel leuk gedaan. Zo spelen onder andere Katherine Langford  en Miles Heizer van 13 reasons why erin en Nick Robinson speelt de hoofdrol. Ben heel erg benieuwd naar deze film!

Tomb raider – 16 maart

Ik speelde vroeger altijd the Lara Croft spellen, dus toen ik zag dat er eindelijk een film van kwam werd ik heel erg enthousiast. Ik werd helemaal enthousiast toen ik zag dat Alicia Vikander Lara Croft speelt, want ik vind haar een super leuke en goede actrice!

Ready player one – 30 maart

Dit is een super populair boek die ik nog niet gelezen heb, maar ik ben wel van plan om het boek te lezen voordat de film uitkomt. Het gaat over een virtueel spel en de trailer ziet er in ieder geval heel gaaf uit. Ook zag ik dat de film gemaakt is door Steven Spielberg, dus dan moet het wel goed komen!

Hotel Transylvania 3 – 13 juli

Ik wist helemaal niet dat er een derde film van Hotel Transylvania zou komen! Ik vond de vorige twee films echt heel erg leuk en ik hoop dat deze film net zo leuk wordt. Ik moest in ieder geval al lachen om de trailer!

Fantastic beasts: The crimes of Grindelwald – 16 november

Ik vond de eerste film zo ontzettend leuk dat ik echt niet kan wachten op deel 2! We hebben helaas nog geen echte trailer, alleen een preview. Ik hoop heel erg dat de film net zo leuk wordt als de eerste, maar ik denk het wel! 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *